- Konu Sahibi Depresifshine
-
ağrın var mı?
bence de acil gitmelisin tıkanıklık olabilir
geçmiş olsun.aniden ortaya çıkan hiçbirşeyi küçümsememek gerekir.umarım kötü birşey değildir sonuçlarla ilgili bizide bilgilendirirsen sevinirim
Çarpma vurma gibi durmuyor zaten tatlım. damarlarla alakalı bir durum.Varis gibi de duruyor ama bir anda oldu ise bugün mutaka görün bir doktora
bnm bildiğim varis ayakta durmaktan oluyo bütün gün oturup 22 yasında varislerim olduysa çok gülerim :)heralde kan dolaşım sistemime bişeyler oldu
Vakit kaybetmeden dr. a görünün lütfen.
Bugün Saat 4 te gidicem :) bi kaç saat beklicem mecbur
Ne olduğunu dr. dan gelince yazar mısınız? Çok merak ettim.
Teşekkür ederim,Allah acil şifalar versin inşallah.Tabiki yazarım :) bende çok merak ediyorum
Bende çok teşekkür ederim sagolunTeşekkür ederim,Allah acil şifalar versin inşallah.
Eki Görüntüle 977226
Kızlar resimde çok belli olmuyo bide krem sürdüm resmi çekmeden önce beyaz bi tabaka oluştu o yüzden pek net degil ama bileğimden kalçama kadar morluk varhiç bi yere çarpmadım o kadar büyük bi alanı yapmak için yerde sürüklenmem lazım bi anda kendiliğinden morarma gbi bişeyler oldu hiç anlamadım bugün kalp ve damar doktoruna gidicem ama akşama kadar beklemek istemedim böyle bişeyle karşılaşan varmı ? Bide bütün gün masa başında iş yerinde oturuyorum ama sol tarafımda böyle bişey olunca acaba tehlikeli bişey mi diye merak ettim şimdiden çok sagolun
geçmiş olsun...belki alerji de olabilir...
benim yengemde olmuştu böyle ,iki bacağı da ama kaşınma da vardı onda...et yemişti ondan öyle olmuştu...
benimde arada avuç içinde kuruş büyüklüğünde morluk oluşuyor kısa süreli bende merak ediyorum sebebini
2 ay önce aynı şekilde benim heriki bacağımda oldu iki bacağımda da aynı yerde hem de. sizinki kadar geniş bir alanda değildi açıkçası dr. a da gitmedim ihmal ettim sonra yavaş yavaş düzeldi hiçbişey de yapmadım ama yine de ilk fırsatta dr.a gidip anlatcam durumu
Çarpma vurma gibi durmuyor zaten tatlım. damarlarla alakalı bir durum.Varis gibi de duruyor ama bir anda oldu ise bugün mutaka görün bir doktora
bnm bildiğim varis ayakta durmaktan oluyo bütün gün oturup 22 yasında varislerim olduysa çok gülerim :)heralde kan dolaşım sistemime bişeyler oldu
Varis çok oturmaktanda olur ayrcıa görünen morluk varise benziyor.Doktora git ihmal etme akşamada sonucu bizimle paylaş bizde merak ettik :) Geçmiş olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?