Merhaba kızlarrrrr..:) geçen yaz omzuma yıldız döwmesi yaptırdım şimdide ayak bileğime yaptırmak istyrm.kararsız kaldım ne yaptırabilirm diye.fikirleriniz neler ? Yada neler yaptırdınz ?
şimdiden tşk.ederimm:..:)
merhaba kızlarrrrr..:) geçen yaz omzuma yıldız döwmesi yaptırdım şimdide ayak bileğime yaptırmak istyrm.kararsız kaldım ne yaptırabilirm diye.fikirleriniz neler ? Yada neler yaptırdınz ?
şimdiden tşk.ederimm:..:)
Melek kanadi bence olmaz. Cicekli böcekli olmasin diyorsun ben de tam tersine o modellere bayiliyorum. Hatta konu bile actim onunla ilgili. Tribal düsünebilirsin mesela. Su yoncalar da olabilir.
Hayvanlari seviyorsan kedi patileri de düsünebilirsin, ha ben insan severim diyorsan insan patisi öneririm sana.
Bi de bu var.
Bunlar benim konuma konulan resimler. Tercihin cicekli böceklilerden yana olsaydi harika modeller önerebilirdim.
Melek kanadi bence olmaz. Cicekli böcekli olmasin diyorsun ben de tam tersine o modellere bayiliyorum. Hatta konu bile actim onunla ilgili. Tribal düsünebilirsin mesela. Su yoncalar da olabilir.
Hayvanlari seviyorsan kedi patileri de düsünebilirsin, ha ben insan severim diyorsan insan patisi öneririm sana.
Bi de bu var.
Bunlar benim konuma konulan resimler. Tercihin cicekli böceklilerden yana olsaydi harika modeller önerebilirdim.