arkadaşlar bugun ayağımda bişey çıktığını gördüm.baş parmağımın altında küçük yuvarlak bişey içinde böyle sanki hani et benleri olurya uzun uzun onlardan beş altı tane var küme halindeler çok korkuyorum ne bullar nolur yardım edin
topuklu dar ayakkabı giyiyorsan nasır olabilir benim de olmuştu artık akıllandım ya da mantar olabilir ayakların nemli kaldıysa başka aklıma gelmio canım ama ihmal etme dermatoloğa git çünkü ayaklrımız sürekli ayakkabı içinde kaldığı için iyileşmeyi uzun zaman alıyor geçmiş olsun
ancak öyle tarif edebildim.siğil değil çünkü görünüşü farklı küçük ama yine de korktum
bot almıştım topuklu ve dar dediğin gibi acaba omu yapıyor bidaha giymesem dikkat etsem geçermi acaba
arkadaşlar bugun ayağımda bişey çıktığını gördüm.baş parmağımın altında küçük yuvarlak bişey içinde böyle sanki hani et benleri olurya uzun uzun onlardan beş altı tane var küme halindeler çok korkuyorum ne bullar nolur yardım edin
aynı tarif ettigin şey benim basımada gelmişti birisi topugumda bir digeride aynı anda parmagımın altındaydı.. siğil canım onlar.. bir cildiyeciye görün.. ilacları var kuruyup kendisi düşüyor endişelenme.. bende cok korkmustum.. korkma :)