• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayak bakım merkezlerine giden var mı?

melikea12345

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2012
13
16
38
İstanbul
Merhaba Ayaklarım nedenini bilmiyorum tabanında sertleşmeler soyulmalar başlamış hani dökünt şeklinde ve aynı zamanda serçe parmaklarımda da nasır var sanırım çok fazla ihmal ettim ayaklarımı ve güzel bir baım ihtiyacı var daha önce bu ayak bakım merkezlerine gidenler var mı işe yaradımı? veya nasır ve bu kuruluklar döküntüler için bildiği güzel bir kür olan var mı?

Merhaba Ayaklarım nedenini bilmiyorum tabanında sertleşmeler soyulmalar başlamış hani dökünt şeklinde ve aynı zamanda serçe parmaklarımda da nasır var sanırım çok fazla ihmal ettim ayaklarımı ve güzel bir baım ihtiyacı var daha önce bu ayak bakım merkezlerine gidenler var mı işe yaradımı? veya nasır ve bu kuruluklar döküntüler için bildiği güzel bir kür olan var mı?
Ben tırnak batması için gitmiştim, memnun kalmıştım.Topuklarımda sertleşme bende de oluyor, ama onun için gitmedim hiç.Scholl un çatlak topuk kremleri işe yarıyor, ama kullandığın müddetçe, sonra yine aynı.Topuk jileti var ya raspa, 6 ayda 1 falan onunla güzelce temizliyorum sertleşen bölgeleri, sonra birkaç gün üşenmeyip scholl krem sürüp pamuklu çorap giyip yatıyorum.Düzeliyor, sonra yine ihmal ediyorum, zamanla yine sertleşiyor.

Ben tırnak batması için gitmiştim, memnun kalmıştım.Topuklarımda sertleşme bende de oluyor, ama onun için gitmedim hiç.Scholl un çatlak topuk kremleri işe yarıyor, ama kullandığın müddetçe, sonra yine aynı.Topuk jileti var ya raspa, 6 ayda 1 falan onunla güzelce temizliyorum sertleşen bölgeleri, sonra birkaç gün üşenmeyip scholl krem sürüp pamuklu çorap giyip yatıyorum.Düzeliyor, sonra yine ihmal ediyorum, zamanla yine sertleşiyor.

Merhaba. Acaba batık tırnaklarınızın tedavisi nasıl geçti?Şuanda bi sıkıntı yaşıyo musunuz?Tedavi kaç ay sürdü veee telle yaşamak zor muydu?

Merhabalar

Hepinizin ana çözümü medikal ayak bakımı yaptırmaktan geçiyor.Topuk jileti vs. ürünleri kullanmamaya dikkat edin lütfen.Daha sonrasında daha fazla çatlak,nasırla uğraşabilirsiniz.Batık tırnak tedavi yöntemleri tırnağınızın batık durumuna göre karar verilir.Ya TEL SİSTEMİ ya da BANT SİSTEMİ uygulaması yapılır.Fakat ayak bakım merkezleri genelde TEL SİSTEMden yana oluyorlar.(tamamen duygusal açıdan :cool:) Geçmiş olsun hepinize

Back