• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayak Altında Nasır Mı Siğil Mi?

benim de böyle nasır mı siğil mi anlayamadığım bir oluşum vardı ayağımın altında. ben nasır zannedip nasır bandı yapıştırdım ve çok kötü oldu. doktora gittim doktor bir bakışta siğil bu dedi. sonra bana iki tane ilaç verdi. bir tanesi şeffaf bir jeldi adını tam hatırlamıyorum ama actinoma jel olabilir bir de sivilce için verilen yüzü soyan bir ilaç verdi acnelyse'di sanırım onun adı da. soyma etkisi olan bir akne ilacı diye araştırabilirsin. birini günde iki kere birini de günde bir kere uyguladım. ve bir buçuk ay içinde izi bile kalmadı. acnelyse onu bir güzel soydu. pul pul döküldü. bir daha da çıkmadı. ama bence sen doktora göstermelisin. doktor siğil derse sana vereceği siğil ilacı işe yaramadığı takdirde bunları deneyebilirsin bence. çünkü bazı siğil ilaçları işe yaramıyor. daha önce elimde çıkan siğilden biliyorum. bir sürü ilaç kullanmıştım düzelmemişti. sonra kendi kendine geçmişti. ama küçücük bir şeydi. o zaman da keşke bu doktora gitseymişim.

speedy hayırnasır degılmıs sıgılmıs dr a gıttım yakacaz dedı yaktırmadım ılac oberınız varsa ısımını verebılırmısınız kızlar gelsomınıa sen bu ılacı et ısımını lutfern hatırlamaya calıs canım

Ya kızlarr bu sorun bendede var,ayağımda henüz küçükler,ama iki yerde var,ve elimde baş parmağıma bulaştırdım sanırım ordada çıktı kalem zor tutuyorum..Ayağımda ise yürürken bazen ayakta çok durunca ağrıyor basmakta zorlanıyorum,:1no2:
birinin tavsiyesi ile eczaneden ilaç aldım adı VERRUTOL,kullanıyorum hafif fark var sanırım,açıkçası düzenli kullanamadım belkide ondan yavaş ilerliyor,yaktırmak istemiyorum tedirgin oluyorum duyuncada ,:1no2:
bitkisel tedavisi yokmudur bunun ? kesin geçirdi dediğiniz birşey var mıı??:uhm:

Son düzenleme:
speedy hayırnasır degılmıs sıgılmıs dr a gıttım yakacaz dedı yaktırmadım ılac oberınız varsa ısımını verebılırmısınız kızlar gelsomınıa sen bu ılacı et ısımını lutfern hatırlamaya calıs canım

Canım benim annemde de vardı doktor 2 ilaç verdi akşam söylerm isimlerini..
yakmazlar hemen önce ilaçla tedavi zemuszemus

kızlar benim ayağımda da nasır var,biri tabanda biri de en küçük parmağımda doğru düzgün yürüyemiyorum acısından,tabanımda olanı ameliyatla aldırmıştım,ama 4-5 yıl sonra tekrar çıktı aynı yerde aynı şekilde,4 dikiş atmışlardı,şimdi de 2 gündür nasır yakısı yapıştırdım,bakalım sonuç ne olacak?var mı bu şekilde nasırdan sonuç alan?

Siğil bu arkadaşım...
Benzeri biraz da ufağı kızkardeşimin tabanında vardı,söktü o birara baya kanamıştı ama.
Sökme sakın sen de cildiyeciye görünmeni tavsiye ederim.

Bende var o kadar büyük olmasada. Cildiyecide fayda etmedi. Siğil kremide ama incir sütünü deniycem bende. Sende dene incir sütünü.Derdi veren Allah şifasınıda çevremizde vermiş zaten. ılaçlarda bitkilerden olmuyormu.

slm arkadaşım ne oldu tedavi ettirdinmi yakma işlemi zormu maalesef aynısı bendede var ve ben il33 diye bir ilaç kullanıyorum şimdilik biraz küçüldü ama tam anlamıyla geçti diyemem son çare yaktırmakmı acaba

10 gundur verrutol kullanıyorum devam edıyorum cok yavas ılerlıyor bugun kontrole gıttım sokup cıkaracak dedı en son nasıl olacak onu bılmıyorum koku ete yapısık sonucta bu asıtlı ılacı surersem cok yanacak

onun biraz küçük çaplısı bende vardı ucu yoktu önce nasır bandı yapıştırdım..bütün iltihpı minik bi noktaya topladı.elmle oynadımm..sarı sıvı çıktı içinden...pörtledi resmen..bazen tekrarlıyor...bi daha çıkarsa gidecem doktora.

bunun aynısı bndede var dk. gittim sigil dedı 2 ilac verdı ilk 5 gn bactroban dıe bır krem kullandm dıger gunler ise asitli olan verrutol kullanıorm simdi 10 gunu gecdı ustu beyaz tabaka halını aldı ama uzun surer ddı bana acaba sn kurtulabıldn mı benı cok rahatsz edıo ne zaman bıtecek bılmıorm :sinifsinif:

gerçi çok olmuş yazılalı ama buna benzer bir problemi olan varsa kesinlikle siğil bu.benim de ayağımda vardı hatta çoğalmış hali sanrım15-20 tane olmuştu.elimdeki siğilleri yaktırdım,dondurdum,verrutal kullandım,il33 kullandım,soğanı pişir koy dedile onu yaptım hatta okuttum ama geçmedi aksine arttı..en son yine bu sitede ceviz yağını tavsiye eden birini buldum.pek inanmıyarak denedim elime.akşamları yatmadan pamuğa biraz döktüm sonra bantladım.sonuç mucize geçti tamamen geçti gözlerime inanamadım.sonra aynısını ayağımada yaptım o biraz daha uzun sürdü çünkü taban siğili içeri yerleşiyor ve geçmesi zaman alıyor.il33 sürüp üst tabakayı kopardım arada bir .ama sürekli ceviz yağı sürdüm.şimdi ayağımdada kalmadı hepsi geçti gitti:)bu benim yıllarca uğraştığım problemimdi bu ceviz yağını kim yazdıysa Allah ondan razı olsun bazen onun için dua bile ediyorum ben:)eğer bu yazıyı okursa ona teşekkürlerimi söylemek istiyorumopuyorumnanaktan

Back