• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayak Altında Nasır Mı Siğil Mi?

CennetKokulum

kuzusu'nun kuması
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2007
2.451
36
358
Diğer
kızlar ayağımın altında nasır mı siğil mi olduğunu anlayamadım. 2 yıldır bır sertlık var etrafı nasır ıbı sert ortası yuvarlak ama baska bır olusum var bazen kapak ıbı dusuyor cok arıyor usutne basınca jıletle kazıyorum ama koku etıme yapısık nasıl kurtulacam babam nasır ılacı yaptırda 1o un kullandım ust katmanı sokuyor ortadakı yuvarlaı sokmuyor

Son düzenleyen: Moderatör:
siğile benziyor anlattığına göre kökü filan olduğuna göre..CADIARZU
canım bunu için incir sütü çok iyi geliyor..
incir ağacından bir yaprak kopart ve yaprağın sapından akan sütü siğile sür çok iyi geliyor geçmezse birkaç kez dene..
muhtemeln şu an tam zamanı incir ağaçları yeşillenmiştir..kaydirigubbakcemile3
ama emin ol Allahın izniyle kesin çözüm canım...a.s

siğilse kesinlikle eczaneden bir siğil ilacı al bnm elimde çıkmıştı bir zamanlar üstü gidiyor ama kökünü kanasada koparmak gerekiyor yine o ilacı sürmeye devam ettim çok faydalı bi ilaç tavsiye ederim

siğilse kesinlikle eczaneden bir siğil ilacı al bnm elimde çıkmıştı bir zamanlar üstü gidiyor ama kökünü kanasada koparmak gerekiyor yine o ilacı sürmeye devam ettim çok faydalı bi ilaç tavsiye ederim

acımıyomu kokunu sokerken ben bır denedımde canım cıkacaksandım:1shok:

acımıyomu kokunu sokerken ben bır denedımde canım cıkacaksandım:1shok:

canım benimde var ayağımın altında 1 yıldır tedavi görüyorum sendekide siğil anladığım kadarıyla hayırlısıyla geçicek benimki doktor asitli ilaç verdi 3 kerede cryoterapi dedikleri bi uygulama yaptı bence bi an önce doktora git çnkü ayak tabanı siğilleri çok inatçı ve zor oluyorlar

siğile benziyor nasırın ortası böyle olmaz canım siğille ilgili ilaçlar var piyasada ama seninki epey ilerlemiş doktor başka bir şekilde temizler bunu ama ihmal etme..ayakkabı giydikçe daha kötü olmadan çaresine bak..

cnm siğile benziyo 4-5 sene önce benimde ayağımda böyle birşey oldu geçensene çok büyüdü yürümekte zorlanıyodum ve ayağımın her yerine yayıldı(11 tane oldu) doktora gittim ilaç tedavisi ile geçmedi sonra dondurduk şimdi hiç birşey kalmadı artık rahat yürüyebiliyorum

dondurma işlemi cryo terapi diolar ayağının altına sıvı azot püskürtülüyor ve su topluyor.bende 3 defa denendi olmadı ilaç tedaviside bayağı uzun sürüyür benim 1 yıl oldu ama doktor az kaldı diyor...

Ayağımın altında 3 yıl kadar önce on kadar siğil çıktı,birkaç tanede elimde vardı ve hızla çoğalıyorlardı.Siğil ilaçları hiç bir işe yaramadı.Doktora gidip krioterapi dedikleri dondurma işlemini yaptırdın.3 ya da 4 seans gittim,bir sonuç vermedi.Doktor yeterli olduğunu söyledi.Lazerle yaktırdım.Hiç bir işe yaramadıkları gibi her işlemden sonra siğiller arttı.Ayak tabanım nerdeyse siğil ile kaplandı.
Sonunda bir arkadaşım kendi siğillerine iyi gelen bir ilacı verdi.Size tarifini yazıyorum:Bepanten plus,Fito Krem ve Madecassol pomattan birer tüpü eczanade karıştırtım.Bu karışımdan bol bol en az günde iki kez ve sürdükten sonra üzerini bandajla kapatarak kullandım.Bir haftanın sonunda gözle görülür düzelme oluyor.Bir ayda da hiç bir şeyim kalmadı.Üstelik siğiller için yapılan diğer işlemler deriyi yakıyor ve mahvediyor.Bu karışım cilde hiç zarar vermeden geçiriyor.
Bu ilaçlar hüçre yenileyici, cilt kendi kendini tamir ediyor.Siğillerimin hızla çoğalmasını da yaptırdığım siğil tedavilerinin cildimi zayıflatmasına bağlıyorum.Tarifi başkalarınada verdim.Herkes memnunkaldı.Yalnız geçinceye kadar düzenli olarak ve bandajla kapataral ilaçı kallanmalısınız.Ayak siğilleri çok inatcı oluyor.

canım ayağında nasır çıkmış yaa bi ürün var saule corıcıde verrucıde diye bi ürün nasıra ve siğile iyi geliyo eczanelerde satılıyo sorarsan kolaylıkla alırsın geçmiş olsun şimdiden

Canım bunun sebebi, yanlış ayakkabı kullanımı. Aynısından bende de olmuştu. Kökü çok kuvvetli ve yürürken acı yapıyor değil mi? :) Bendede olmuştu. Nasır bantları oluyor, orta kısmı mavi. Onlardan kullan. Mavi kısım sorunlu bölgenin üzerine gelecek. Yumuşatması gerekiyor. Sonra da eline cerrahi eldivenlerden giyip o ip gibi şeyleri cımbızla tek tek çıkar. Açık bi yara olduğu için orayı kapatmadığın takdirde problem oluşturabilir. Zamanla küçülüyo ve sonra yok oluyo. :)

Bence de en kısa zamanda bir doktora gitmelisin!Çünkü uzun zamandır varmış!Kendin halledemezsin doktor siğiline bakıp bir tedavi şekli söyler sana!Kendin de koparmaya çalışma çünkü onun kökünde küçük damarlar var, mikrop kapabilir!
Benim de vardı geçen sene!Doktor krem verdi ve o kremle yumuşayınca her akşam siğilini törpüle dedi. Zamanla küçüldü ve hiç acımadan kökü çıktı!Sen de bir an önce doktora git!Evdeki başka kişilere de bulaştırabilirsin!yerimseniben

Merhabalar, ayni sorun bendede var -di.Hemde aynisi, ev doktorum beni ortopedisyene gönderdi.Yanli$ basmaktan kaynaklaniyormu$, önce ayagima tabanlik verdi, 3 aya yakin kullandim ama faydasi olmadi.Ameliyat oldum, 1 gün hastanede kaldim ve i$in ilginç yani ayagimi yukardan açip aldilar nasiri.Ameliyat sonrasi çok sancili geçti, ayagim çok $i$ti, 4 diki$ vardi ayagimin üstünde.2 kasimda ameliyat olmu$tum, yava$ yava$ daha iyiye gidiyor, umarim tekrarlamaz,,,,

Ha bu arada doktora gitmeden önce bütün yollara ba$vurdum, bantlar, vazelin aspirin kari$imlari, solüsyonlar vs,,, hiçbiri fayda etmedi bana, belkide benimkinin kôkleri çok kuvvetliydi, bilemiyorum.
Size tavsiyem dermatologa degilde ortopedisyene görünmeniz,,,

Kızlar hepınıze tesekkur ben gıttım doktora sıĞılmıŞ tabı ayak tabanında oldugu ıcın derı ıcıne dogru gelısmıs nasır gıbı gorunuyor jıletlıyorum vallaha 20 gune bır dr yakacaz dedı ıhmal ettım gıtmedım agrır dıye korkuyorum bırde yaptıranlar varsa yurumeyı felan engellıyomu yaktırmak

Benimkini yakmadilar, ayagimin üzerinden açtilar ve saniyorum kôkleri kazidilar.1 hafta ayagimin üzerine basamadim, sadece onlarin verdigi özel bir ayakkabi vardi onunla yürüyebildim 1 aya yakin.$imdilerde çok rahatim, bo$una çekmi$im onca aciyi,,,,Ama senin resimdekiyle ayniydi benimki, yeri bile,,,

Birde ortopedisyene görünmeni tavsiye ediyorum,,,

Back