- Konu Sahibi muhaseneee
Ezdiyse ayağınızda ne vardı( ayakkabı demeyin hangi tür) araba neydi hatırlıyorsanız :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
geçmiş olsun. cevap için teşekkür ederim :) neden sadece sen cevapladın kimse okumuyormu yahu :)Ezdi küçüktüm sokakta oturuyorduk kapı önunde eski model bir arabaydı belki serce belki şahin net hatırlamıyorum ayagımda sanırım spor ayakkabı vardı araba yavas geciyordu ben sırf afacanlıgımdan arabanın arka tekerının altına uzattım ayagımı bılerek. Hatrımda tam kalamdı ama öyle ahım şahım bir acı hissetmedim.Ucundan geçti sanırım o yuzdn
geçmiş olsun. cevap için teşekkür ederim :) neden sadece sen cevapladın kimse okumuyormu yahu :)
ezse nolcak ezmese nolcak diye düşünülmüştür belki :)9 Bende öyle düşündümde komık anım olarak yazayım dedim yinede![]()
Ezdiyse ayağınızda ne vardı( ayakkabı demeyin hangi tür) araba neydi hatırlıyorsanız :)
ezdi..
hatırlamıyorum 6-7 yasındaydım
arabayı hatırlıyorum renault 19 europa
Benim eşim ezdi sağolsun.ben inmek için tek ayağımı indirmiştim oda farketmeden yürüyüverdi. Aklı nerdeyse artık.deri çizmelerim vardı dolgu topuklu.ve topuk komple ayrıldı ayakkabıdan.seviyodum o çizmelerimi yaa.
Ayağı bilerek altına koymakkafan iyiymiş heralde :) kafan güzel olsa yine yaparsın :)))
o yaşta Kafamı guzel yapacak alkolun a sının ne oldugunu dahi bilmiyorudumkien çok 6 7 yaşındaydım merak ettim sanırım
![]()
Hiç unutmam lise sondaydım, kış günüydü, okulun bahçesindeydim, bir arkadaşım arı diye bağırmaya başladı, arkamı dönüp bir adım atmamla koskoca okul servisinin tekerleğinin ayağımın üstünden geçerken verdiği o sıcaklığı... ayağımda süvet bir çizme vardı.
Sonuç; ayağım morardı, baş parmağımın tırnağıda morardı sonra zamanla düştü![]()
ezsin ezmesin farketmez cevap bekliyorum kızlar :)
Benim ayagim cok sukur boyle seyler yasamadi.size gecmis olsun.