Ayağımın altında 3 tane gömülü yanyana siğil var ve çok acıyor:(

İncir dalının sütü bana da çok iyi geldi elimde vardı .. ne yapsam gecmedi çok çektim incir sütü ansızın Yok etti

Senelerce uğraştım siğillerle,el baş parmağımda çıktı ilk sonra o parmağımda 3 oldu,oradan sonra dizimde çıktı,sonra topuğumla ayak işaret parmağımın altında. Neler neler denedim. Kriyoterapi dondurma işlemi ve siğilin etrafı o işlemden sonra su topluyor ve evet biraz acıyor. Sonrasında zonklama hissetmiştim ben. Yani ilk gün ayağınıza basmanız zor olabilir.Siğilse üzeri pütür pütür olur ve içinde siyah noktalar görünür. Koteri denemedim onun haricinde herşeyi yaptım. Kriyodan sonra siğiller düşmüştü ama sonra yeniden çıktılar hemde aynı yerlerde.
Okutmak,incir sütü,söğüt dalı vs. Onlarda işe yaramadı. Sonra birgün kendi kendine ilk çıkan siğil küçülüp yok olmaya başladı teker teker kayboldular sonra hiçbişey yapmadan. Siğilde virüs sonucu oluşurmuş sanırım vücudum bir şekilde alt etti virüsü bilmiyorum
Ne kötü bir durum olduğunu biliyorum. Koterden önce kriyoterapiyi deneyebilirsiniz daha az acılı olduğunu duydum. Umarım kurtulursunuz biran önce.

ah o siğiller yokmu... birden hatırladımda neler çekmiştim zamanında. Allah'ıma şükür şimdi bir tane yok.
bakın ne kadar inançlısınız bilmem ama bizzat kendi yaşadığım tecrübe ile söylüyorumki bu işin çaresi siğil duasıdır. bizzat kendim tecrübe ettim, internette zaten nasıl yapılacağının tarifi var, uyguladım geçti gitti ve yıllardır siğillerden eser yok. elbette bu inançlı bir şekilde şifayı Allah'tan istemekle mümkün olur. tavsiye ediyorum, tecrübe ile sabit.

Bu işlemler çok ağrılı,sonrasında açılan yaranın iyileşme süreci de çok uzun.ve kesin çözüm olmayabiliyor. Bana doktorum okutmamı söylemişti ,siğil duayla yok oluyor. Varsa çevrenizde deneyin kesin çözüm

Ben dondurtmuştum, iki ayağımın altında da çok sayıda vardı. Doktor ağrı olabilir dedi ama sanki ayağımın altına deodorant sıkmış gibi bir serinlik hissi oldu o kadar. İşlem bitince de ne bir ağrı ne bir sızı. Bir hafta sonra kalanlara da yine aynı şekilde dondurdu yine hiç acısız. Bitti gitti. Sonrasında da en ufak bir rahatsızlık bir ağrı olmadı. Gerçekten hiç korkulacak birşey yok ya da benim hekimim çok iyiydi bilmiyorum.

dışta bir çıkıntı yok derinin altında duruyor.bir de 3 küçük delik var derinin üstünde.
Kuzenimin elinin üstünde vardı bir tane.
Ama kocaman birşeydi
Uzun süre kaldı
Birgün misafirliğe gelen bir teyze siğilin çevresinde yeşil dal parçalarını çevirerek okumuştu.Hangi dua olduğunu bilmiyorum ama o dal parçaları kuruyana kadar siğil geçmişti.İzi bile yoktu.
Deneseniz mi acaba sizde
Nette baktım siğil duası diye birkaç tane çıktı

Teşekkürler.Ağrının uzun sürmemesi iyiymiş.Peki kaç seans sürdü? yara mı oluştu orada, üstüne basabildiniz mi o gün?
Yara oluşmadı siyahlaştı zamanla geçti 1 ay gibi bir sürede siyah deri atıldı. Tek seans sürdü. O gün ilk yarım saat basamadım sonra sıkıntı kalmadı. Rica ederim.

onu da düşünüyorum.birçok kişi bu sayede kurtulmuş.
Ama buna inanmanız lazim. Yani siğil telkinle geçen bir rahatsızlık. İnanması zor da olsa öyle. O yüzden çocuklarda daha kolay geçiyor okuyunca. Onlar koşulsuz inandikliklari için. Parasız ve isteyerek bunu yapan birine okutun ve tüm kalbinizle iyileşeceğine inanın. Kendinize de okuyun aklınıza geldikçe.

Benim ayak altımda nasır vardı. Görünümü siğil e benziyordu. Nasır bandıyla geçti. O yüzden sordum nasır olabilir mi diye.

İncir dalının sütü bana da çok iyi geldi elimde vardı .. ne yapsam gecmedi çok çektim incir sütü ansızın Yok etti
Teşekkürler. İncir sütünü duydum. Fakat hep dışardan bakıldığında görülebilen siğil lerde etkisini duymuştum. Benimkisi derinin altındaolunca alerjik bir reaksiyon da olabilir diye çekindim.

Teşekkürler .Kriyo da tekrarlama riskinden korkuyorum.Ayak altında seans sayısı fazla olabiliyormuş bir de.koterle tek seferde kurtulmak da mantıklı aslında.

Teşekkürler. Deneyeceğim.

Teşekkürler. Peki kendimiz okusam da aynı etki olur mu? Çevremde bulamayabilirim şu an.

Teşekkürler.Sizinki dışarıdan bakınca çıkıntı şeklinde belli oluyor muydu? Yoksa derinin altında mıydı?

Teşekkür. Duayı deneyeceğim.

Anladım. Çok doğru aslında insan önce inanmalı geçeceğine.

Bir şey soracağım,kardeşiniz hangi yöntemle nasırı aldırmıştı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…