- Konu Sahibi zynppsikoz
Okutun...kimseyi bulamazsanız kendiniz okuyun...inanarak ve Allahtan şifa dileyerek...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benimkisi küçük küçük deliklerden gözüküyor .pek net değil yani.Benimki dışardan gözüküyordu. İçi tırtıklı, beyaz renkti. O siğil yüzüne 3 ay topal gibi yürüdüm korkunç günlerdi.
4 doktor siğil dedi 1 tanesi de nasır dedi.ayak altında olunca dışarıya doğru çıkıntı yok şişlik içe doğru.Elle dokununca hissediliyor.bir de tabi yürüyünce.görünürde siyah noktacık gibi bir şey yok.sadece şişliğin üstünde 3 küçük delik var.Nasır olabilir mi? Emin misiniz siğil olduğuna? İçinde siyah noktacıklar var mi?
anladım. o zaman üstüne basmakta falan da bir sıkıntı olmadı değil mi?Hayır yara falan oluşmadı kısa zamanda soyularak yok oldu iz falan kalmadı hiçbir şekilde sadece birkez yaptı doktor
Teşekkürler.Öldürmüyor da süründürüyor bu illet zaten.sizce hiç verrutol kullanmadan direkt dondurtsam mı?
onu da düşünüyorum.birçok kişi bu sayede kurtulmuş.Okutun...kimseyi bulamazsanız kendiniz okuyun...inanarak ve Allahtan şifa dileyerek...
anladım.şu aşamada doktorun biri kriyoyu diğeri de dondurmayı önerdi.hepsi de kendi yöntemlerinin doğruluğunu savunuyor.şimdi verrutolü kriyodan önce mi sürsem acaba?ama o zamanda kriyoyu olumsuz etkileyebilir sanki.Dermatolog degilim ama ayak tabaninda olunca verrutol tek basina ise yaramaz diye düşünüyorum. Kriyodan sonra verrutol sürün ama. Kotere ihtiyac kalmadan mudahale ettirirseniz iyi olur. O asamaya gelince gecmesi daha zor oluyor. Bir de koter daha agrili.
Birkaçgün sıkıntı olmuştu sanırım.anladım. o zaman üstüne basmakta falan da bir sıkıntı olmadı değil mi?
Teşekkür ederim.Eşiniz dondurma ya da yaktırma denemiş miydi öncesindepeki?Selam canım benim eşiminde ayağında vardi.Taban siğili.Gitmedigi doktor kalmadı kaç defa okutturduk,doğal çözümler denedik geçmedi.Yayilmaya başlamıştı sonunda bir arkadaşı bir ilaç tavsiye etmiş , şifası ondan oldu.ilacin adı andwars reklamlarda çıkıyordu bir ara iki kullanımda iyileşti eşimin ayağı, istersen bir arastir
dışta bir çıkıntı yok derinin altında duruyor.bir de 3 küçük delik var derinin üstünde.Gömülü siğil nasıl oluyor ki
anladım.şu aşamada doktorun biri kriyoyu diğeri de dondurmayı önerdi.hepsi de kendi yöntemlerinin doğruluğunu savunuyor.şimdi verrutolü kriyodan önce mi sürsem acaba?ama o zamanda kriyoyu olumsuz etkileyebilir sanki.
anladım teşekkürler.birini uygulatacam mecbur artık.Hepsinin hemen hemen ayni zaten etkinligi. Fark etmez bence. Size hangi doktor daha cok guven verdiyse ona uyun. Ise yaramazsa digerine geçilecek zaten. Verrutol islem sonrasi kullanılıyor diye hatirliyorum. Dermatoloji hekimi bilgi verir zaten. Korktugunuz kadar agrili degil islemler. Sigilli doku zaten ölü oldugu icin oraya yapılan islem agritmiyor. Canli dokuya geldiginde ağrı oluyor. O zaman da islem bitiyor zaten.
siğille nasırı çok ayırt edemiyorum.üstünde bir beyazlık oluştu ama siğilden dolayı mı bilemiyorum.Bir de ustunde de nasir varsa, nasir bantlarindan kullanin. Onlar da ise yariyor.
siğille nasırı çok ayırt edemiyorum.üstünde bir beyazlık oluştu ama siğilden dolayı mı bilemiyorum.
Biraz kocakari ilaci olacak ama eskiden bole şeylerin üstüne lokum basıp sararlarmış. Gece sarip sabah cikariyosun 2 3 gune o nasiri falan soker atarmis. Hic yapmadm bilmiyorum ama denemekten de zarar gelmezÜstüne basınca çok acıyor.Dondurma ve yaktırma(elektrokoter) önerdiler.Bu yöntemlerin çok tahribat oluşturacağından korkuyorum.Verrütol solüsyonun da yanıcı etkisinden korkuyorum.Kararsızlıktan çıldırmak üzereyim.Ne yapmalıyım?
teşekkür ederim.Ustu sert, kayis gibiyse ve duzse nasir vardir. Sigilse daha yumusak ve karnibahar gibi pütür pütür olur. Bir de sigile dokunduktan sonra ellerinizi mutlaka hemen kiyayin, baska bir yerinize dokunmayin. Evde terliginizi filan tamamen ayirin. Yayilmaya cok elverisli oluyorlar.
Umarim en kisa zamanda cozum bulursunuz.
Ablamın ayağında oldu yazın,nasırdı,üstü sert,beyaz,içe doğru sivrilen koni gibi.Çivi gibi batıyor üstüne basınca diyordu.Kardeşimin de daha önce kötü bir nasır aldırma hikayesi olduğu için,ablam uzun süre katlandı.Sonra birisinden incir dalının sütünün iyi geldiğini duymuş,uyguladı.Bir kaç kullanımda karardı,küçüldü,yok oldu gitti.siğille nasırı çok ayırt edemiyorum.üstünde bir beyazlık oluştu ama siğilden dolayı mı bilemiyorum.