- 18 Aralık 2015
- 34
- 5
- 86
- 34
- Konu Sahibi zynppsikoz
-
Bendede vardı tahribat falan olmuyor benimkisini sprey sıkıp dondurmuştu doktor ama sonrası otobüste gelirken fenaydı ağlamamak için zor tutmuştum kendimi iz falan yok şimdi şükür geçti gittiÜstüne basınca çok acıyor.Dondurma ve yaktırma(elektrokoter) önerdiler.Bu yöntemlerin çok tahribat oluşturacağından korkuyorum.Verrütol solüsyonun da yanıcı etkisinden korkuyorum.Kararsızlıktan çıldırmak üzereyim.Ne yapmalıyım?
Teşekkürler.Peki yanık yarası gibi bir şey mi oluşuyor,üstüne basabildiniz mi ogün,bir de kaç seans gittiniz?Bendede vardı tahribat falan olmuyor benimkisini sprey sıkıp dondurmuştu doktor ama sonrası otobüste gelirken fenaydı ağlamamak için zor tutmuştum kendimi iz falan yok şimdi şükür geçti gitti
Teşekkürler.birden fazla doktora gittim ve bütün tedavi yöntemlerini sıraladılar.kafam çok karıştı.koterden sonra bildiğimiz yanık yarası gibi bir şey mi oluşuyor üstüne basılabiliyor mu o gün?elektrokoter kesin çözüm ama fazla acılı. yine de doktora gitmekte fayda var.
Teşekkürler.Evet çalışıyorum.Sadece operasyon yapıldığı gün mü basmamam gerekiyor?Her siğilin türü farklı, önce soğuk azot tedavisini dene. İşe yaramazsa verrutol, o da işe yaramazsa hidrojen peroksit tablet... Yalnız çalışıyor musun? Soğuk azottan sonra o bölge su toplayacak, üzerine basmaman gerek.
Yapılacak şey belli iyi bir dr a gidip soylediklerini uygulamak ya da acı çekmeye devam etmekÜstüne basınca çok acıyor.Dondurma ve yaktırma(elektrokoter) önerdiler.Bu yöntemlerin çok tahribat oluşturacağından korkuyorum.Verrütol solüsyonun da yanıcı etkisinden korkuyorum.Kararsızlıktan çıldırmak üzereyim.Ne yapmalıyım?
Teşekkürler.Ağrının uzun sürmemesi iyiymiş.Peki kaç seans sürdü? yara mı oluştu orada, üstüne basabildiniz mi o gün?Dondurmuştum ayağımda 3-4 tane vardı. Dondururken acımadı ama 5-10 dk sonra bir ağrı girdi aklım çıktı ama o ağrı 1-2 dk sürdü. Sonrası güzel mis.
Teşekkürler.ASlında ben de kendiliğnden geçmesini istiyorum.Benimkisi bir yıldır var.Ve biraz büyüdü.Sizinki de ayak altında gömülü şekilde miydi.?Geçmiş olsun. Bende de vardı bir tane 3 ay korkumdan yaktırmadım, sonra ansızın yok oldu nedensizce.
Birden fazla acılı seçenek olmasaydı daha kolay karar verebilirdim.Artık hangisi iyi olacak şansıma kalmış.Yapılacak şey belli iyi bir dr a gidip soylediklerini uygulamak ya da acı çekmeye devam etmek
Benimki dışardan gözüküyordu. İçi tırtıklı, beyaz renkti. O siğil yüzüne 3 ay topal gibi yürüdüm korkunç günlerdi.Teşekkürler.ASlında ben de kendiliğnden geçmesini istiyorum.Benimkisi bir yıldır var.Ve biraz büyüdü.Sizinki de ayak altında gömülü şekilde miydi.?
Operasyondan sonra acıyı dindirmek için çözüm yolları üretebilirsin. Mesela yanık oluşursa yanık merhemi, serinletici çözümler, ağrı kesici vb.Birden fazla acılı seçenek olmasaydı daha kolay karar verebilirdim.Artık hangisi iyi olacak şansıma kalmış.
Hayır yara falan oluşmadı kısa zamanda soyularak yok oldu iz falan kalmadı hiçbir şekilde sadece birkez yaptı doktorTeşekkürler.Peki yanık yarası gibi bir şey mi oluşuyor,üstüne basabildiniz mi ogün,bir de kaç seans gittiniz?
Teşekkürler.Öldürmüyor da süründürüyor bu illet zaten.sizce hiç verrutol kullanmadan direkt dondurtsam mı?Siğil icin hicbir yöntem kesin degil zaten. Asamali tedavi uygulanir. Once verrutol, sonra kriyoterapi, sonra koter gibi. Ama koter de kesin cozum degil zaten. Bir yerden baslayin. Biraz aciyor da öldürmüyor, korkacak bir sey yok. Inatcidir, yayilmadan ve büyümeden erken mudahaleyle yok olma sansi artar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?