Ayağımın altında 3 tane gömülü yanyana siğil var ve çok acıyor:(

zynppsikoz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2015
34
5
86
34
Üstüne basınca çok acıyor.Dondurma ve yaktırma(elektrokoter) önerdiler.Bu yöntemlerin çok tahribat oluşturacağından korkuyorum.Verrütol solüsyonun da yanıcı etkisinden korkuyorum.Kararsızlıktan çıldırmak üzereyim.Ne yapmalıyım?

Her siğilin türü farklı, önce soğuk azot tedavisini dene. İşe yaramazsa verrutol, o da işe yaramazsa hidrojen peroksit tablet... Yalnız çalışıyor musun? Soğuk azottan sonra o bölge su toplayacak, üzerine basmaman gerek.

Bendede vardı tahribat falan olmuyor benimkisini sprey sıkıp dondurmuştu doktor ama sonrası otobüste gelirken fenaydı ağlamamak için zor tutmuştum kendimi iz falan yok şimdi şükür geçti gitti

elektrokoter kesin çözüm ama fazla acılı. yine de doktora gitmekte fayda var.

Bendede vardı tahribat falan olmuyor benimkisini sprey sıkıp dondurmuştu doktor ama sonrası otobüste gelirken fenaydı ağlamamak için zor tutmuştum kendimi iz falan yok şimdi şükür geçti gitti
Teşekkürler.Peki yanık yarası gibi bir şey mi oluşuyor,üstüne basabildiniz mi ogün,bir de kaç seans gittiniz?

elektrokoter kesin çözüm ama fazla acılı. yine de doktora gitmekte fayda var.
Teşekkürler.birden fazla doktora gittim ve bütün tedavi yöntemlerini sıraladılar.kafam çok karıştı.koterden sonra bildiğimiz yanık yarası gibi bir şey mi oluşuyor üstüne basılabiliyor mu o gün?

Teşekkürler.Evet çalışıyorum.Sadece operasyon yapıldığı gün mü basmamam gerekiyor?

Yapılacak şey belli iyi bir dr a gidip soylediklerini uygulamak ya da acı çekmeye devam etmek

Dondurmuştum ayağımda 3-4 tane vardı. Dondururken acımadı ama 5-10 dk sonra bir ağrı girdi aklım çıktı ama o ağrı 1-2 dk sürdü. Sonrası güzel mis.

Dondurmuştum ayağımda 3-4 tane vardı. Dondururken acımadı ama 5-10 dk sonra bir ağrı girdi aklım çıktı ama o ağrı 1-2 dk sürdü. Sonrası güzel mis.
Teşekkürler.Ağrının uzun sürmemesi iyiymiş.Peki kaç seans sürdü? yara mı oluştu orada, üstüne basabildiniz mi o gün?

Siğil icin hicbir yöntem kesin degil zaten. Asamali tedavi uygulanir. Once verrutol, sonra kriyoterapi, sonra koter gibi. Ama koter de kesin cozum degil zaten. Bir yerden baslayin. Biraz aciyor da öldürmüyor, korkacak bir sey yok. Inatcidir, yayilmadan ve büyümeden erken mudahaleyle yok olma sansi artar.

Teşekkürler.ASlında ben de kendiliğnden geçmesini istiyorum.Benimkisi bir yıldır var.Ve biraz büyüdü.Sizinki de ayak altında gömülü şekilde miydi.?
Benimki dışardan gözüküyordu. İçi tırtıklı, beyaz renkti. O siğil yüzüne 3 ay topal gibi yürüdüm korkunç günlerdi.

Birden fazla acılı seçenek olmasaydı daha kolay karar verebilirdim.Artık hangisi iyi olacak şansıma kalmış.
Operasyondan sonra acıyı dindirmek için çözüm yolları üretebilirsin. Mesela yanık oluşursa yanık merhemi, serinletici çözümler, ağrı kesici vb.

Teşekkürler.Öldürmüyor da süründürüyor bu illet zaten.sizce hiç verrutol kullanmadan direkt dondurtsam mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…