- 25 Ekim 2020
- 294
- 10
- 48
- 29
- Konu Sahibi beyzaaaa123
-
Çok teşekkür ederim sağ olunSıcaktan olabilir. Çamaşırlarınızı yıkarken çok deterjan ve yumuşatıcı koymayın. Kuru ve serin tutun ayaklarınızı.
evet bunu araştırdım benziyor ama farklı farklı şeylerde çıkıyor sizin nasıl oldu durumunuzEgzamanın bir alt türüymüş disidroz diye geçiyor bana öyle dedi doktor
Çok teşekkür ederim hap da var fakat krem daha iyi geldi geçmişti şimdi tekrar oldu doktoruma yazdım bakalım
Çok teşekkür ederim sağ olun
evet bunu araştırdım benziyor ama farklı farklı şeylerde çıkıyor sizin nasıl oldu durumunuz
Elimde şu an belli değil ayağım da daha çokElinin fotoğafını da çekip paylaşır mısın?
Onu da içiyorumHapı da içmelisiniz. Alerjiye karşı etkili bir hap yazmıştır sanırım.
Siz nasıl oldunuz peki?? Bana yardımcı olur musunuzEgzamanın bir alt türüymüş disidroz diye geçiyor bana öyle dedi doktor. Bence kimyasallara çok dikkat edin ben doğal sabun kullanmaya başladım. Diğer kimyasallara da elimden geldiğince dokunmuyorum.
Siz nasıl oldunuz peki?? Bana yardımcı olur musunuz
Umarım düzelirsiniz bir an önce hangi hap ve kremi verdiBen belirtilerde 3. Günümdeyim, 2 gündür hap krem alıp kimyasaldan uzak duruyorum ama geçmedi henüz hatta artış varKaşımamak gerekiyormuş kaşıdıkça arttılar bir de
Dishidrotik egzama... Offf ne tatlı kaşınırEgzamanın bir alt türüymüş disidroz diye geçiyor bana öyle dedi doktor. Bence kimyasallara çok dikkat edin ben doğal sabun kullanmaya başladım. Diğer kimyasallara da elimden geldiğince dokunmuyorum.
Anladım, ayaktan emin olamadım, fotoğraf net değil çünkü. Kabartıların içinde sıvı varsa dishidrotik egzama, yoksa temas egzaması diyorum. her iki egzama türü de bir madde ile temas sonucu oluşur. Sadece cildin verdiği tepki farklı.Senin de son bir hafta içinde ayağına eline sürdüğün veya temas ettiğin bir şey buna sebep olmuş. Geriye dönük olarak bir hatırlamaya çalış. El ayak kremi, pedikür tozu, kum, tarihi geçmiş deterjan, sabun, duş jeli vsElimde şu an belli değil ayağım da daha çok
Sabah 5 oldu ve kaşıntıdan uyuyamıyorum delirmek üzereyimDishidrotik egzama... Offf ne tatlı kaşınırBu ilk atağın mı? Eğer sebep olan maddeyle yeniden temas etmezsen bir hafta sonunda tamamen geçiyor. Yalnız sebebini keşfetmen gerek. Ben kalıcı oje+UV lamba kullandığımda oluşuyor mesela.Dove sabun da fena değil.
Anladım, ayaktan emin olamadım, fotoğraf net değil çünkü. Kabartıların içinde sıvı varsa dishidrotik egzama, yoksa temas egzaması diyorum. her iki egzama türü de bir madde ile temas sonucu oluşur. Sadece cildin verdiği tepki farklı.Senin de son bir hafta içinde ayağına eline sürdüğün veya temas ettiğin bir şey buna sebep olmuş. Geriye dönük olarak bir hatırlamaya çalış. El ayak kremi, pedikür tozu, kum, tarihi geçmiş deterjan, sabun, duş jeli vs
Normalde yediginiz ama alerji yapmayan gıdalar bir süre sonra alerji yapabiliyorMerhaba normal yediğim şeyleri yedim aslında bende anlamıyorum ne olduğunu tam bunun
Sanırım yaptıracağım egzama diyor kimisi kimisi alerji aşırı derecede kaşınıyorNormalde yediginiz ama alerji yapmayan gıdalar bir süre sonra alerji yapabiliyor
Cevizli Elmalı kurabiye hastası ben son 3 senedir yiyemiyorum ellerim şişiyor dilim kabarıyor kaşınıyor çilege eriğe vişneye alerjim çıktı yoktu
Bir alerji testi yaptırın
Ikisidenden biridir kesin geçmiş olsun inşallahSanırım yaptıracağım egzama diyor kimisi kimisi alerji aşırı derecede kaşınıyor
İnşallah çok teşekkür ederimIkisidenden biridir kesin geçmiş olsun inşallah
Kremini adı neydi acabaÇok teşekkür ederim hap da var fakat krem daha iyi geldi geçmişti şimdi tekrar oldu doktoruma yazdım bakalım
Canım ayni durum bendede var bir haftadır ve gecmio senin gectimiİnşallah çok teşekkür ederim
Peitel ve elidelKremini adı neydi acaba
Vanım ben aloevera ve salatalıklı sabunla yıkamaya başladım çok iyi geldi english homedan aldım sabunuCanım ayni durum bendede var bir haftadır ve gecmio senin gectimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?