- 25 Ekim 2020
- 294
- 10
- 48
- 29
- Konu Sahibi beyzaaaa123
-
Merhabalar ayağımda ve elimde böyle kaşıdıkça daha çok kızaran kabarcıklar çıktı doktora gittim krem verdi geçer gibi oldu şimdi yine oldu özellikle ayağım çok kaşınıyor kaşıdıkça böyle kızarıyor görsel ekliyorum lütfen yardımcı olum başına böyle bir sey gelen var mı
Neye acaba bende anlamadımAlerji sanki
Merhaba normal yediğim şeyleri yedim aslında birden olduYediğiniz gıdalardan birine karşı tepki göstermiş olabilir vücudunuz.
Son dönemde alışık olmadığınız bir gıda tükettiniz mi ?
Kavanozlanmış konserve , dondurulmuş gıda tüketiminiz var mı ?
Farklı yumuşatıcı kullandınız mı sokak hayvanı sevdiysen pire vs olabilir. Yeni ayakkabı terlik veya başkasına ait ayakkabı terlik her ihtimali düşününMerhaba normal yediğim şeyleri yedim aslında bende anlamıyorum ne olduğunu tam bunun
yok olmadı öyle şeylerdeFarklı yumuşatıcı kullandınız mı sokak hayvanı sevdiysen pire vs olabilir. Yeni ayakkabı terlik veya başkasına ait ayakkabı terlik her ihtimali düşünün
Sters üzüntüYok olmadı öyle şeylerde
yok olmadı öyle şeylerde
Bazen stres oluyorum ama çok değil kötü bir şeyim olmadıSters üzüntü
Merhaba normal yediğim şeyleri yedim aslında birden oldu
Evet o da olabilir ama aşırı derecede kaşınıyor
Merhaba bende gittim doktora krem verdi geçmişti şimdi tekrar oldu egzama gibi bi sey dedi ama pek de egzamaya benzemiyorMerhaba geçen gün ben de aynı sorundan muzdarip olarak buraya konu açtım. Sonra herkes farklı bir şey söyleyince doktora gittim zaten günden güne arttıkları için dayanamamıştım artık.
Doktor kimyasal ürünlere alerjimin olduğunu söyledi, hap ve krem yazdı. Kimyasal ürünlerden uzak dur dedi. Şimdilik dediklerini yapmaya çalışıyorum.
Siz yine de gidin doktora belki farklı bir şeydir.
Çok teşekkür ederim hap da var fakat krem daha iyi geldi geçmişti şimdi tekrar oldu doktoruma yazdım bakalımSabunlu suyla yıkayıp , soğuk suyla durulayın. Doktorun verdiği krem kaşıntısını dindirecektir. İlaçlarınız arasında hap yok mu ? Birkaç güne hafifleyecektir durumunuz. Geçmiş olsun.
Egzamanın bir alt türüymüş disidroz diye geçiyor bana öyle dedi doktor. Bence kimyasallara çok dikkat edin ben doğal sabun kullanmaya başladım. Diğer kimyasallara da elimden geldiğince dokunmuyorum.Merhaba bende gittim doktora krem verdi geçmişti şimdi tekrar oldu egzama gibi bi sey dedi ama pek de egzamaya benzemiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?