• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayağımda birşeyler çıkıyor :(

Cutieberry

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2016
16
1
86
27
Arkadaşlar ayağımda beyaz şeyler çıkmaya başladı. Son bi kaç aydır çok yoğun bi tempodaydım. Devamlı ayakta. Yeri geliyo ayaklar terliyo yada yeri geliyo kışın yağmur vs ıslanıyo. Bide misafirlikler vs başkalarının terliklerini giydim. Ne olduğunu bilmiyorum ilk başta su topladı sandım şimdi okadar çok oldu ki. Bi anda bütün parmaklarıma bulaştı özellikle baş parmağımda tırnağıma yaklaştı korkuyorum daha da kötü olcak diye. Şuan hastaneye gitme durumum ve vaktim yok sınavlar yüzünden aynısı olan geçiren varmı bildiğiniz krem yada ilaç..
5769JL.jpg

Nasır mı? Belli bi ismi varmı bandın önerdiğiniz yoksa gidip herhangi bi nasır bandı alabilirmiyim eczaneden?

İnternetten baktım da eğer fotoğraftakiler nasırsa bendeki farklı bişey sanırım ya.. Çünkü sarılık veya kabuksu yapı veya ortada birşey yok. Sadece su toplamışın sert hali. Normal beyazımsı birşey. :/

Nasır mı? Belli bi ismi varmı bandın önerdiğiniz yoksa gidip herhangi bi nasır bandı alabilirmiyim eczaneden?
Eczaneye yazarsan verir benim küçük parmağımda çıkardı hep çok fazla ayakkabı giymekten oluyor genelde gene siz bir drada sorun isterseniz ;)

Peki teşekkürler bu hafta bi bant alayım. Birde verrutol diye birşey varmış sizce nasıl olur kullansam kullandınızmı hiç

Back