- 4 Nisan 2013
- 3.100
- 829
- 123
- Konu Sahibi buzlu_kayfe
-
Çok geçmiş olsun benim de kişinin ayagina döküldü ve derin bi yanikti aylarca hastaneye pansumana goturdum herkes birşey söyledi kimisi kapatma dedi kimisi kapat dedi bi kaç söylenen ilaç oldu onlari da denedik ama yara kapanamadi bi turlu sonra hastane de biri yanik hastanesine goturun dedi oraya görürdüm çok şükür cabuk kapandi sadece yanik üzerine olduğu için daha bilgili drlarda bulunduğunuz yerde varsa gidin bence orda bana tebeşirle benzer bi ilaç ve keçe gibi bi bez aldirdilar tam isimlerini bilemiyorum k bakma bunlarla yara kapandi sonrasında contractubex diye bi krem var yanik izi için ondan da memnun kaldim tavsiye ederimayağıma çaydanlık döküldü
acılar içinde kıvranıyordum
acile gittik pansuman yapıldı şuan sürülen kremler sayesinde yanma sızlamalar bitti
ama yanık çok derin vücudum hassas olduğu için
herkes yanığın üzeri kapalı kalmaz dedi bende açtım dışarı çıkınca gazlı beze sandoz sürüp kapatıyorum
bakamıyorum yarama o kadar derin
bana çabucak iyileşmesi için nolur birşey tavsiye edin çok kötüyüm
ayağıma çaydanlık döküldü
acile gittik pansuman yapıldı şuan sürülen kremler sayesinde yanma sızlamalar bitti
herkes yanığın üzeri kapalı kalmaz dedi bende açtım dışarı çıkınca gazlı beze sandoz sürüp kapatıyorum
çok eski konu ama yanık yeriniz düzeldi miayağıma çaydanlık döküldü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?