Teşekkür ederim.. Yavaşlasın onada razıyım ama amelliyat falan derse diye korkuyorum. Ne kadar zamanda düzeldi ayağınızYa cok uzuldum o aciyi yeniden hissettim .Ben de ayagim kirikken 2 kez ustune düştüm. Iyilesme surecini yavaslatmisti bu durum. Insallah hemen gecer sizinki.
Amin inşallah çok teşekkür ederim.Çok geçmiş olsun...
Allah şifa versin
Aslında amelliyattan çok ikiz çocuklarım var onlara üzülüyorum Biran önce iyleşmek istiyorum. Bu halde onlara yetişemiyorumBende düşmüştüm geçen eylülde merdivenlerden ayak bileğim kaymış kırılmış ve bacağında da 3 ayrı noktada parçalı kırıklar olmuştu.. ameliyat oldum platin takıldı merak etmeyin çok kötü birşey değil ameliyat inşallah gerek kalmaz ama dediğim gibi mecbur olursanız çok ta korkmayin
Gecen yil 19 mayista kirilmisti .30 gunde alçı cıktı .1 hafta desteksiz yuruyemedim .Sonra az az yürüdüm.Temmuz ayinda normal yuruyusume donmustum ama 20 dk sonra ayagim agriyordu. .Alcıdan çıkınca 1 ayda normal hayatiniza dönüyorsunuz. Uzun sure korumak gerekiyor. Ben surekli muz ve süt tuketerek alci icindeki kramplari gecistirmistim.Teşekkür ederim.. Yavaşlasın onada razıyım ama amelliyat falan derse diye korkuyorum. Ne kadar zamanda düzeldi ayağınız
Ahhh anladım şimdi canım tabi o çok zor..Inşallah gerek kalmaz ameliyataAslında amelliyattan çok ikiz çocuklarım var onlara üzülüyorum Biran önce iyleşmek istiyorum. Bu halde onlara yetişemiyorum
Allah kimsenin başına vermesin. Doktor 3 hafta alçıda kalacak deyince 3 hafta sonra normal hayatıma döneceğimi zannetmiştimGecen yil 19 mayista kirilmisti .30 gunde alçı cıktı .1 hafta desteksiz yuruyemedim .Sonra az az yürüdüm.Temmuz ayinda normal yuruyusume donmustum ama 20 dk sonra ayagim agriyordu. .Alcıdan çıkınca 1 ayda normal hayatiniza dönüyorsunuz. Uzun sure korumak gerekiyor. Ben surekli muz ve süt tuketerek alci icindeki kramplari gecistirmistim.
İnşallahAhhh anladım şimdi canım tabi o çok zor..Inşallah gerek kalmaz ameliyata
Alci çıkınca rahatliyor insan .Sicakta alci zulüm oluyor .Ama dikkat etmek gerekiyor maalesef yara gibi hemen iyilesmiyor .Allah kimsenin başına vermesin. Doktor 3 hafta alçıda kalacak deyince 3 hafta sonra normal hayatıma döneceğimi zannetmiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?