Doğuma Hazırlık Ayağı kısa ve yamuk olmasi

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Tatlianne20

Cennet Annesi♥
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2017
14.962
113.781
27
Herkese selamun aleyküm hayırlı kandiller❤
Bugün mutlu mutlu cinsiyetini ogrenmeye gittik ve okadar. Kötü oldum yine ama halen gözümden yaş gelmiyor inanasim gelmiyor şaka gibi geliyor sabır çekiyorum. Yeni sıkıntıları atllatik bebegimde ense kalinligi odem vardi baya zorlu süreçti.ama allahima şükür atlattik şimdi bugün doktor bebegin ayaklari kısa egri dedi sıkıntı var dedi kimildamiyor sakat olabilir. Yine ankaraya net araştırmalar için sevkketti ne yapcagimi bilemedim. Bole başından geçip atlatan varmi. Inanın yeni bebegimi hamile olduğumu anlamisken şimdi bir ruh gibi soğuk kanliyim. Yine bir sınav diyorum

canım senın diğer konunu hatırlıyorum dualarla cok sukur atlattık o derdi
darısı bu sıkıntını atlatmana inşallahhh,

100 tane yaa şafi çektim , rabbim sağlıkla dogsun bebegın inşallahhh

merhaba canim. Senin onceki konundan ense kalinligindan hatirliyorum.. malesef cvs sonucu temizde gelse ense kalinligi yuksek ciktigi icin doktorlar illa bir bahane buluyor. Benim de cvs sonucum temiz gelmisti. Ama doktor kalpte sorun olabilir demisti. 18. Haftada detayli ultrasonda malesef kalpteki sorun kesinlesti. Umarim senin iyi olur hersey. Rabbim saglik versin

Peki şimdi nasıl canım iimi

Yok canim kesin teshis kondu. Sonlandirmamizi istediler yok dedik. Dogar dogmaz ameliyat olcak. Rabbimden sadece bir mucize bekliyorum.
Ya kalp de sorun çıkınca yasayan çocuğu nasıl sonlandiriyor mucadele gerek en iyisi yapmissin ben inan korkuyorum annem yoktur diyor temiz bisi yok hep ole herkese diyor dedi ama bilmiyom bacaklar kısa egri dedi kimildamiyorda sakat olabilir dedi sastim kaldım bisi diyemedik ankaraya sevk verdi

Benim bebeğim için de böyle söylediler ,hatta daha fazlasini ..sapasağlam doğdu ..umarım sağlıkla doğar bebisin ..doktor kontrolünü ihmal etme ,kendini de çok sıkıntıya sokma .

Ya bizimki en agir kalp hastaligi cikti. Dogar dogmaz ameliyat olcak istanbulda. Doktor cok zorlu sureclerden bahsetti. Biz malatyadayiz. Zor zamanlar bizi bekliyor ama razi olduk. Siz normalde nerede yasiyorsunuz.

Benim bebeğim için de böyle söylediler ,hatta daha fazlasini ..sapasağlam doğdu ..umarım sağlıkla doğar bebisin ..doktor kontrolünü ihmal etme ,kendini de çok sıkıntıya sokma .
Inşallah canım allah razı olsun oledir bende bu süreci atlattim artik kötüsünü düşünmek istemiyom.bos kafam inan öle birşey gibi

Ya bizimki en agir kalp hastaligi cikti. Dogar dogmaz ameliyat olcak istanbulda. Doktor cok zorlu sureclerden bahsetti. Biz malatyadayiz. Zor zamanlar bizi bekliyor ama razi olduk. Siz normalde nerede yasiyorsunuz.
Allah sabır versin mucize olsun gerek kalmaz inşallah canım bunlara minigi korusun rabbim ben karabük deyim hep ankara sevk ediyor zaten aileler orda bizim ordan geldik 2 bucuk saat yol sıkıntı yok inşallah olmaz bisi sağ salim alırız yavrularimizi zor biliyom canım

Insallah hersey guzel cikar. Rabbim yardimciniz olsun.

Tek bir doktora bağlı kalmayın bence. Ne demek hareket etmiyor belki o an hareket etmiyordu çocuk. Hemen teşhisi koymuş.

Kesinlikle başka bir doktora daha görünün sıkıntı stres yapmayın rabbim sağlıklı bir şekilde kavuştursun yavrunuzla.

Ölçümler ultrason lar herşey yanlış çıkabiliyor sağlam çocuğa hasta diyorlar. Bol bol dua. Rabbim yardımcınız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…