italim Popüler Üye Kayıtlı Üye 30 Ocak 2009 10.130 7 2 Nisan 2009 Konu Sahibi italim #1 gözünüzü kırpmadan resmin ortasındaki X işaretine 60 sn bakıp,ardından gözünüzü sıkıca kapatın.. bakalım ne göreceksiniz?
gözünüzü kırpmadan resmin ortasındaki X işaretine 60 sn bakıp,ardından gözünüzü sıkıca kapatın.. bakalım ne göreceksiniz?
Pati Yeni Üye Kayıtlı Üye 5 Aralık 2008 6.064 0 2 Nisan 2009 Konu Sahibi italim #2 türk bayrağı gördümm hihoyyyt
arzuca9432 Popüler Üye Kayıtlı Üye 7 Ocak 2009 4.030 8 55 3 Nisan 2009 Konu Sahibi italim #3 Ay yıldızlı türk bayrağı gördüm...............................
incitanemtuana EVLI MUTLU IKI COCUKLU :) Kayıtlı Üye 10 Aralık 2007 25.344 26 41 3 Nisan 2009 Konu Sahibi italim #4 ne mutlu türküm diyene ya ay yildizzzzzzzzzzzzz offf offfffff harika bir paylasim canim cok tskler emegine saglika.s.
ne mutlu türküm diyene ya ay yildizzzzzzzzzzzzz offf offfffff harika bir paylasim canim cok tskler emegine saglika.s.
italim Popüler Üye Kayıtlı Üye 30 Ocak 2009 10.130 7 3 Nisan 2009 Konu Sahibi italim #5 patient.t .!.: türk bayrağı gördümm hihoyyyt Genişletmek için tıkla... arzuca9432 .!.: Ay yıldızlı türk bayrağı gördüm............................... Genişletmek için tıkla... incitanemtuana .!.: ne mutlu türküm diyene ya ay yildizzzzzzzzzzzzz offf offfffff harika bir paylasim canim cok tskler emegine saglika.s. Genişletmek için tıkla...
patient.t .!.: türk bayrağı gördümm hihoyyyt Genişletmek için tıkla... arzuca9432 .!.: Ay yıldızlı türk bayrağı gördüm............................... Genişletmek için tıkla... incitanemtuana .!.: ne mutlu türküm diyene ya ay yildizzzzzzzzzzzzz offf offfffff harika bir paylasim canim cok tskler emegine saglika.s. Genişletmek için tıkla...
M Mnyk gurbette ölüyorum Kayıtlı Üye 29 Haziran 2009 2.044 26 37 19 Nisan 2010 Konu Sahibi italim #6 ben göremedim acilmadi görüntü ama yinede yaziyim ben ne zaman bayragimizi yada atamizin heykelini görsem burnumun diregi sizlar memleket hasreti bitiriyor insani türkiyem
ben göremedim acilmadi görüntü ama yinede yaziyim ben ne zaman bayragimizi yada atamizin heykelini görsem burnumun diregi sizlar memleket hasreti bitiriyor insani türkiyem