ay vallahi biktim...

titaza

Guru
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2011
379
68
Kizlar siteye telefondan giriyorum sadece kadinlarklubu bdv yazinca aciliyor sayfa ve 2 dakika gecmeden sayfadan atiliyorum.simdi size sorum suki hani biara ozel program yuklemek istermisiniz telefonunuza diye soru cikardi ve ben ah ben aptal kafam yuklemedim simdide perisan oluyorum.o programi bilen varsa lutfen acil paylassin benimle telefonuma uygunmu onuda bilmiyorum suan kullandigim tel samsung galaxy note 3 simdiden cok sagolun kk hatunlari.

Kullanılmıyor artık o program.

Merhaba..
Kadınlar kulübü mobil uygulamamız kaldırıldı..
Sayfadan çıkışınızın sağlanmaması için , foruma giriş yaparken kullanıcı adınızı ve şifrenizi girdikten sonra beni hatırlı kutucuğunu işaretlemeniz yeterli..

Kullanılmıyor artık o program.
Peki sizlerdede varmi ayni problem yani her iki dakikada sistemden atiliyor okudugum konularda teeee ilk basliklara dönüyor otomatik bir sekilde ve bu sinirimi bozuyor yönetim bi el uzatin lutfen merakla konuyu okumaya basla tam ortasinda atil niyeki yaaa

Ara sıra oluyor,geçen hafta 1 -2kere bende yaşadım,şuan sorun yok.

Ay cok sagol insallah yine ariza vermez umudum oldun valla

konuyu dağıtmak gibi olmasın ama,

şu imza değiştirme olayı hala yok mu, yoksa sadece ben mi değiştiremiyorum?

Bende note 3 kullanıyorum ama öyle bir sıkıntı yok sayfayı kapasam bile tekrar açtığımda hala ssistemde oluyorum.

konuyla alakasız ama konu başlığın ve profil resmin birleşince beni bi gülme aldı.
bi başlığa bakıyorum bi profil resmine

konuyla alakasız ama konu başlığın ve profil resmin birleşince beni bi gülme aldı.
bi başlığa bakıyorum bi profil resmine
Sey biraz karsi cinse dusmanlik besleyenlerdenimde profil resmimide cok severek kullaniyorum Allah gulumsemeyi hicbir zaman yuzunuzden eksiltmesin ins

ya uygulamayı keşke kaldırmasaydınız.
tapatalkdan da kullanılmıyor.
hiç kimse memnun değil bu durumdan.
tekrar uygulamaya alamazmısınız?
adroid ios olmasa da en azından tapatalk uygulamasını?

ya uygulamayı keşke kaldırmasaydınız.
tapatalkdan da kullanılmıyor.
hiç kimse memnun değil bu durumdan.
tekrar uygulamaya alamazmısınız?
adroid ios olmasa da en azından tapatalk uygulamasını?

Bu konu hakkında en ayrıntılı bilgiliyi K Kazen den alabilirsiniz..
Eski uygulama güzeldi fakat şuan normal tarayıcıdan giriş yaparak kullanıyoruz yine güzel bence.. =)

Bu konu hakkında en ayrıntılı bilgiliyi K Kazen den alabilirsiniz..
Eski uygulama güzeldi fakat şuan normal tarayıcıdan giriş yaparak kullanıyoruz yine güzel bence.. =)
cevap için teşekkürler. o kişiye mesaj atacağım. ama benim telefonum yeni ve stabil model değil. uygulamalarda yine fena değil ama internete girip çıkmak tam bir çile benim için. chrome sürekli çöküyor. hız yüksek olsa da yavaş açılıyor. diğer tarayıcılar için de böyle.
en azndan benim durumum için. ben bana özgü bir sorun olduğunu sanıyordum ama uygulamayı ararken başlıklarda gördüğüm kadarıyla bu konuda genel bir sitem var. dikkate alırsanız çok ama çok mutlu oluruz

Bu konudaki şikayetleriniz için bir topiğimiz var..
Yeni Site Eksikler, Talepler

Yok cnm, sayfadan atıyor bazen onu söylüyor arkadaş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…