Ay niye adet olamıyorum yaa çok stres oldum

kimyonkokusu

Üye
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2024
562
474
Kızlar kızlarrrrr… Saati bile neredeyse şaşmayan reglim 13 gün gecikti. Gecikmenin 7.günü kan verdim kocamannn SIFIR. öncesinde idrar testi de yapmıştım o da tek çizgi idi. Yani gebelik olsa çıkardı diye düşünüyorum. Bir önceki ay hsg çektirdim ondan olabilir mi acaba ya? Vallahi daraldım.

Test yapıyor musun son günlerde mutlaka yapmışsındır ama hamileliktir belki?
Hsg bende aksine erken adet olmama sebep olmuştu

Gec dollenme olabilir kendiliğinden adet olasıya kadar bisey içme kullanma bence eltim 21 gun gecikmeyle evde test yaparak öğrendi ondan oncesi 2 kez kan verdi ve sayisiz gebelik testi yapti cikmadi taki 21. Gun idrar testi yapip kanda 5000 lerde beta hcg ile ogrendi çok şükür şuan 8 aylık hamile

Gec dollenme olabilir kendiliğinden adet olasıya kadar bisey içme kullanma bence eltim 21 gun gecikmeyle evde test yaparak öğrendi ondan oncesi 2 kez kan verdi ve sayisiz gebelik testi yapti cikmadi taki 21. Gun idrar testi yapip kanda 5000 lerde beta hcg ile ogrendi çok şükür şuan 8 aylık hamile
Dr'a o süre zarfında girmemiş mi neden gecikti diye? Hiç mi belirti yoktu? Çok şaşırdım.

Gecikmeden başka belirti yoktu doktor da adeti gelsin diye tarlusal vermiş içmiş oda 2 bucuk aya giresiye kadar riskli gebelikti iceceksen bile adet söktürücü duphaston ic gebelik varsa bebeğin tutunmasini sağlıyor yoksa adet söktürüyor

Gecikmeden başka belirti yoktu doktor da adeti gelsin diye tarlusal vermiş içmiş oda 2 bucuk aya giresiye kadar riskli gebelikti iceceksen bile adet söktürücü duphaston ic gebelik varsa bebeğin tutunmasini sağlıyor yoksa adet söktürüyor
Peki ultrasonda bakmış mi Dr? Görülmemiş mi?

Test yapıyor musun son günlerde mutlaka yapmışsındır ama hamileliktir belki?
Hsg bende aksine erken adet olmama sebep olmuştu
Geçen hafta yaptım canım negatifti. Sonra konuştuk ya zaten beta verdim negatif. Ama hala olamadım. Sonrasında evde 2 test vardı yapayım dedim şansıma ikisi de bozuk çıktı ben de sessiz sedasız adet olmayı bekliyordum o arada ama halaaa ne gelen var ne giden 😅

Ayy çok şaşırdım ben de şuan.. ben de beta verdim negatif olunca umudum yoktu hala olmadığım için çok daraldım ama

IMG_6801.jpeg

Hanımlar test bozuk mu daha temiz cıkması gerekmez miydi altta kırmızılıklar kaldı :/

X