• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu ay ne zormuş ev düzmek :) bir de bana yardımcı olun lütfen!

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

sblasln

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2011
27
0
36
Konya
kızlar daha öncede konu açmıştım ama yorum gelmedi lütfen yardımcı olun. bizde düğün hazırlıklarına başladık. salonum için bu koltuk takımını almayı düşünüyorum yalnız yastıklarını en kenarlarını grili olanla ikinci sırdakileri beyzalı ve ortadakini de siyah yastık yaptırtmayı düşünüyorum.öyle daha iyi olur diye düşündüm. yanında yemek odası için hangisi daha uyumlu hoş durur yardımcı olurmusunuz lütfen. oturma odası için de kahverengi olan takımı almayı düşünüyorum onunda yastıklarını krem kahve karışımı desenli yastık yaptırtacağım sizce nasıl olur?

Eklentiler

• $inci.webp
    $inci.webp
    24,2 KB · Görüntüleme: 492
  • $inciyemekodasi1.webp
    $inciyemekodasi1.webp
    23,6 KB · Görüntüleme: 361
  • $esila.webp
    $esila.webp
    25 KB · Görüntüleme: 361
  • $versance.webp
    $versance.webp
    57,7 KB · Görüntüleme: 275
  • $1.webp
    $1.webp
    44,9 KB · Görüntüleme: 316
  • $2.webp
    $2.webp
    48,7 KB · Görüntüleme: 188
bence salon takımını eğer kesin o takımı alcaksanki ben pek beğenmedim çok minderli takımları sevmiyorum evi dağınık gösteriyo 2.sıradaki yemek takımı güzel oturma odasına düşündüğünü salona alabilirsin oturma odasına daha spor bişey alabilirisn köşe takımı gibi zaten oturma odaları okadar büyük olmuyo düşündüğün takım çok büyük oda için salona daha uygun olur tabi karar senin ama ne alırsan boyutları çok büyük olmasın zorluk çekersin tecrübeyle sabit

oturma odası için olan takımın sadece 3lü ve 1 tane tekli alacağım canım. salon içinde genelde spor olmasın biraz daha klasik bişeylere olsun diye önerdikleri için onu seçmeye karar verdik.

Tarzını bilemiyorum ama bu tarz mobilyaların evi soğuk gösterdiğini düşünüyorum ben.
Mobilya seçiminin mevsimle çok ilgili olduğunu duymuştum çok doğru. Soğuk havalarda genelde hep klasik mobilyalara bakılıyor, yazınsa renkli cıvıl cıvıl. Ben modern country tarzını çok beğeniyorum mesela. Bir de evini çok fazla eşyayla doldurmamanı tavsiye ederim. Yemek odasına bi konsol bi masa 8 sandalye yetiyor. Gerisi yer kaplamaktan başka bi işe yaramıyor. Keşke benimde evimi en baştan dekore etme şansım olabilseydi...

teşekkürler atractive. galiba haklısın semi78. gerçekten mevsimlerin renkler üzerinde etkisi çok fazla ben birde ekim ayında doğdum bu yüzden de olsa gerek hep soğuk renkler ilgimi çeker. sence o mobilya olmamış mı yani. peki salon takımı spor bi model olsa uygun olurmu misafir ağırlamaya davetiyelere falan

teşekkürler atractive. galiba haklısın semi78. gerçekten mevsimlerin renkler üzerinde etkisi çok fazla ben birde ekim ayında doğdum bu yüzden de olsa gerek hep soğuk renkler ilgimi çeker. sence o mobilya olmamış mı yani. peki salon takımı spor bi model olsa uygun olurmu misafir ağırlamaya davetiyelere falan

bence olur hemde süper ben salonuma köşe koltuk uzun ama masa uzatılabilen +8sandalye ve duvar ünitesi tv duvara monte belki tv ünitesi bile olmaz monte raflar olur yeter diye düşünüyorum

merhaba sblasln,
yemek takımlarından ilk sıradaki beyazı beğendim fakat üzülerek söylemek istiyorum ki diğerlerini çok beğenmedim..
sonucta senin zevkin tabii ama bence siyah ve beyaz cok demode kaldı artık. yani çok daha tarz duracak renkler ve modeller var bence. mesela; hatta ikinci sıranın başındaki üstünde bi kadının oturduğu koltuk benim koltuğum :) 3+2 şeklinde yaptırıyoruz. ve bence de daha farklı renklere yönelsen evine daha şık bir hava vermiş olursun.
Açıkçası ben yastıklı koltukları seviyorum, evin diğer bölümlerini iyi oturtursan güzel olabilir sanki

Eklentiler

• $_dsc0280.webp
    $_dsc0280.webp
    22,3 KB · Görüntüleme: 112
  • $6a00d83451e9a369e2010535f51d0b970b.webp
    $6a00d83451e9a369e2010535f51d0b970b.webp
    39,1 KB · Görüntüleme: 240
  • $origami_mobilya.webp
    $origami_mobilya.webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 137
  • $241220111021.webp
    $241220111021.webp
    37,3 KB · Görüntüleme: 142
  • $241220111024.webp
    $241220111024.webp
    32,7 KB · Görüntüleme: 141
  • $241220111026.webp
    $241220111026.webp
    21,1 KB · Görüntüleme: 130
Herşeyden önce, salonda oturacak mısınız?

Oturacaksan koltuk takımını bir daha gözden geçir, renkler çok açık, sigara içiyorsanız sigara küllerinden mafolur :( Bir de oturma yerinin geniş ve rahat olmasına çok dikkat et, oturcaksanız da, sadece misafir için kullanacaksanız da rahatlık çok önemli... Altlarını bazalı alırsan ıvır zıvır koymaya dünya kadar yer olur, benim bütün koltuklarımın altında baza var, hayat kurtacılarım onlar benim :) 2 kişiyiz ev içinde güya ama saolsun eşimin o kadar çok ıvır zıvır ve alet edavatı var ki hepsini ortadan sayelerinde yokedebiliyorum :P

Yok oturmayacaksanız ben de ilk beyazlıyı beğendim yemek grubu için..

Kahverengiyi çok sevdiğimden olsa gerek oturma odasına düşündüğün modeli begendim.
Yemek odası takımı olarak ilk eklediğin beyazı begendim canım. Siyah beyazlar itici geldi biraz.
Ayrıca semi78 isimli arkadaşında söylediği gibi tüm takımı almana gerek yok. Ki bende sadece masa, sandalyeler ve konsol alacağım.
Salon takımını beğenmedim pek, ama bu zevk meselesi canım.. İçine sindiyse al gitsin..:36:

$BAS04 (1).webp$BAS04 (1).webp

olur neden olmasın bu resimdeki gibi bir tarz hiç fena olmaz mesela.

Back
X