Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ay kızlar çok merak ettim adet gününden birkaç gün önce hamile kalınırmı?
ben o hastalardan olamam herhalde :))) bir arkadaşım var onunla konuşuyorduk olurmu olmazmı diye bana olmaz gibi geliyor adet için rahim kalınlaşırken döllenme nasıl oluyor şaşırıyorum
o normal canım bak benim de bu ay 19-20. günde oldu yumurtlamam ama adetten bir yada iki gün öncesi bana birazcık değişik geliyor. mesela eşim diyor ki yumurtlama diye birşey yok adetten bir gün önce bile hamiş kalınır, eltim diyor ki ben adetliyken hamile kaldım ki adetliyken nasıl yaptılar onu anlamadım hem pissin hem dinen yasak. neyse işte bu yumurtlamanın mantığını çözücem ve yakında da sanırım jinekolog olabilirim :)))))
o normal canım bak benim de bu ay 19-20. günde oldu yumurtlamam ama adetten bir yada iki gün öncesi bana birazcık değişik geliyor. mesela eşim diyor ki yumurtlama diye birşey yok adetten bir gün önce bile hamiş kalınır, eltim diyor ki ben adetliyken hamile kaldım ki adetliyken nasıl yaptılar onu anlamadım hem pissin hem dinen yasak. neyse işte bu yumurtlamanın mantığını çözücem ve yakında da sanırım jinekolog olabilirim :)))))
merhaba bende ovülasyon testi kullanıyorum bat 29 olmasına rağmen 24 martta pik verdi hemde okadar koyu ki sizcede olabiirmi adete yakın yumurtlama testlerim ektedir. konu baya eski ama cevap verebilecek arkadaşlar varmı