ay kızlar çok merak ettim adet gününden birkaç gün önce hamile kalınırmı?

SaskinAnne

Zeynep'im... babasının süsü annesinin ömrü...
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2011
7.754
8.268
398
41
şimdi kendime yeni bir merak konusu buldum adete birkaç gün kala hamile kalınırmı? bilgisi olan varsa yazabilirse veee okuyup geçmezse sevinirim

Evet canım bana doktorum demsıtıkı adetın 28. Gunu hamıle kalan hastam var o yuzden olabılırmıs

Evet canım bana doktorum demsıtıkı adetın 28. Gunu hamıle kalan hastam var o yuzden olabılırmıs

ben o hastalardan olamam herhalde :))) bir arkadaşım var onunla konuşuyorduk olurmu olmazmı diye bana olmaz gibi geliyor adet için rahim kalınlaşırken döllenme nasıl oluyor şaşırıyorum

Canim ama hani mesela gec yumurtlaniyor ya,adette ona göre bazen gec geliyor ya,demekki gecte döllenebilyor.

hatta böyle bir tabir var ya gec döllenme.

bak mesela benim sat 20.agustos ve af edersin o sümüksü yumurtlama akintisi evvel ki gün geldi ve ben demekki suan yumurtlamadayim

ve hesaplarsak 20. günüme falan denk geliyor

o normal canım bak benim de bu ay 19-20. günde oldu yumurtlamam ama adetten bir yada iki gün öncesi bana birazcık değişik geliyor. mesela eşim diyor ki yumurtlama diye birşey yok adetten bir gün önce bile hamiş kalınır, eltim diyor ki ben adetliyken hamile kaldım ki adetliyken nasıl yaptılar onu anlamadım hem pissin hem dinen yasak. neyse işte bu yumurtlamanın mantığını çözücem ve yakında da sanırım jinekolog olabilirim :)))))

Hahahaha evet ya insan burada baya biseyler ögreniyor :)

hmmm bilemiyecem bak onu,adete yakin nasil olunuyor:26:

eltin sana niye anlatiyor ki böyle bir halti

Hahahaha evet ya insan burada baya biseyler ögreniyor :)

hmmm bilemiyecem bak onu,adete yakin nasil olunuyor:26:

eltin sana niye anlatiyor ki böyle bir halti

kız biz eltimle kanka gibiyiz konuşuruz hep :))))

merhaba bende ovülasyon testi kullanıyorum bat 29 olmasına rağmen 24 martta pik verdi hemde okadar koyu ki sizcede olabiirmi adete yakın yumurtlama testlerim ektedir. konu baya eski ama cevap verebilecek arkadaşlar varmı

Eklentiler

• 2737F0FB-26A0-4F1D-BB39-402D2E4EDD39.webp
    22,3 KB · Görüntüleme: 435
  • 48815616-F566-412A-9921-75EF2CB43FA0.webp
    7 KB · Görüntüleme: 406
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…