- 9 Şubat 2019
- 2.884
- 5.569
SayisalimSenin alanın neydi?
Eylül 1 e kadar ders calismicam, kiloma taktım o vakte kadar diyetteyim aç karna calisilmiyir biraz kilo verip takintiyi adayın rahat rahat 1 sene calisirim artık
Kafaya çok taktiysan bence sen de benim gibi 1-2 hafta detox yap mide küçülsün yoksa ders çalışırken canım abur cubur istiyor mide delinmiş gibi ne bulsa yiyor sonraBenimde diyete baslamam gerek
Bol su ve bitki çayı iyi geliyorKafaya çok taktiysan bence sen de benim gibi 1-2 hafta detox yap mide küçülsün yoksa ders çalışırken canım abur cubur istiyor mide delinmiş gibi ne bulsa yiyor sonra
Bitki çayi tüketiyorum ama karnımı aciktiriyor, sanırım ders çalışmaya biraz da motivasyonum eksik zaman taniyirum kendime bahaneyleBol su ve bitki çayı iyi geliyor
Spor da yapicam aslindaKafaya çok taktiysan bence sen de benim gibi 1-2 hafta detox yap mide küçülsün yoksa ders çalışırken canım abur cubur istiyor mide delinmiş gibi ne bulsa yiyor sonra
Aynen ya iyi oldu vallaAa ben dene güzel rastlaştık
Buyrun efenimEylülde hem yds hem alese giricem, ingilizcem yerlerde sürünüyor. Bugün çalıştığımı yarın unutuyorumgelim mi
hangi ders canım? belki taktik verebilirim :)Neredesiniz abi ben muhtemelen tek ders sınavına kalıcam şimdiden böğürmeye başladım
Pediatri sıkıntı şurada başlıyor hocalarımız gıcık gıcık insanlar çocuktan tiksindimhangi ders canım? belki taktik verebilirim :)
ben de lanet biyokimyayı bitirmeye çalışıyorum ama aşırı sıkıcı öfffff
ah ah,pediatri benim kanayan yaram, benim hocalarım kadar gıcık olamazlar bahse girerim, her yenidoğan vizitinde sözlü yapıp bize hakaret ederlerdi hastaların gözünün önünde :)))))))) ego tatmininden başka bir şey değil...Pediatri sıkıntı şurada başlıyor hocalarımız gıcık gıcık insanlar çocuktan tiksindim
Biz de de yapıyorlar hasta refakatçıları kıkır kıkır gülüyorlardıah ah,pediatri benim kanayan yaram, benim hocalarım kadar gıcık olamazlar bahse girerim, her yenidoğan vizitinde sözlü yapıp bize hakaret ederlerdi hastaların gözünün önünde :)))))))) ego tatmininden başka bir şey değil...
Refakatcilarda ne kadar kotuler yazik insanlar orada emek veriyorlar begenilmiyor asagilaniyor bunlarda guluyorBiz de de yapıyorlar hasta refakatçıları kıkır kıkır gülüyorlardı
Benim fizik berbatEylülde hem yds hem alese giricem, ingilizcem yerlerde sürünüyor. Bugün çalıştığımı yarın unutuyorumgelim mi
Ya belli yerden sonra umrunda olmuyor amannn rencide etse de gitsem diyorsunRefakatcilarda ne kadar kotuler yazik insanlar orada emek veriyorlar begenilmiyor asagilaniyor bunlarda guluyor
Benim de en zorlandığım fizik. Sen acaba ben olabilir misinBenim fizik berbat
Valla cok zor isiniz Allah sabir versinYa belli yerden sonra umrunda olmuyor amannn rencide etse de gitsem diyorsun
Ay ne yapayım hani
Abla (abla dememin mahsuru yoktur umarım) ameliyata girdin mi hiç? Nasıl bir duygu?Ya belli yerden sonra umrunda olmuyor amannn rencide etse de gitsem diyorsun
Ay ne yapayım hani