Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Alaka niye çıkıyor bu çizgiler gebe kalsam bile anlayamicam artık sürekli çizgi çıkıyorCanım 5 den yukarısını ölçüyor diye biliyorum
Canım eğer regl gecikmen varsa kan ver derim yada regle 2 gün 3 gün varsa da kan verebilirsin çıkar zatenAlaka niye çıkıyor bu çizgiler gebe kalsam bile anlayamicam artık sürekli çizgi çıkıyor
3 gün gecikti beklicem yarında olmazsam gider kan veririmCanım eğer regl gecikmen varsa kan ver derim yada regle 2 gün 3 gün varsa da kan verebilirsin çıkar zaten
Kızlar bugün 2 saat arayla laboquick test yaptım üstteki 7 dk bekledim silik çıktı çizgi 2 saat sonra testi tekrarladım regle 2 gün var regle belirtimde var ama bilemiyorum alttaki test ise şimdi yaptım 5 dk sonra silik çizgi çıktı gözle görülür şekilde buraya atınca foto netlik gidiyor biraz sizde bakarmısınız yanılma payı var mıCanım eğer regl gecikmen varsa kan ver derim yada regle 2 gün 3 gün varsa da kan verebilirsin çıkar zaten
Bence var gibi kızKızlar bugün 2 saat arayla laboquick test yaptım üstteki 7 dk bekledim silik çıktı çizgi 2 saat sonra testi tekrarladım regle 2 gün var regle belirtimde var ama bilemiyorum alttaki test ise şimdi yaptım 5 dk sonra silik çizgi çıktı gözle görülür şekilde buraya atınca foto netlik gidiyor biraz sizde bakarmısınız yanılma payı var mı
Var var gördüm bendeKızlar bugün 2 saat arayla laboquick test yaptım üstteki 7 dk bekledim silik çıktı çizgi 2 saat sonra testi tekrarladım regle 2 gün var regle belirtimde var ama bilemiyorum alttaki test ise şimdi yaptım 5 dk sonra silik çizgi çıktı gözle görülür şekilde buraya atınca foto netlik gidiyor biraz sizde bakarmısınız yanılma payı var mı
Ayy inşallahVar var gördüm bende
Alttaki de şimdi yaptım ilk beş dakika da yine silik çizgi ya bugün 3 tane 2 3 saat arayla yaptım hepsinde de silik çıktı testler mi bozuk laboquick test iyice heyecanlandım ben sizde bakın lütfennnnVar var gördüm bende
Hayır yeni olduğu için böyle çıkıyordur kan verirsen netleşirAlttaki de şimdi yaptım ilk beş dakika da yine silik çizgi ya bugün 3 tane 2 3 saat arayla yaptım hepsinde de silik çıktı testler mi bozuk laboquick test iyice heyecanlandım ben sizde bakın lütfennnn
Büyük ihtimal akşam hastaneye gidip kan vercem regle 2 gün var sanırım net orada belli olur dua edin nolur isteyen herkese Allhım nasip etsinHayır yeni olduğu için böyle çıkıyordur kan verirsen netleşir
Ediyorum şuan aşkım inşallah çıkar yaz bana tammı sonucu unutmaBüyük ihtimal akşam hastaneye gidip kan vercem regle 2 gün var sanırım net orada belli olur dua edin nolur isteyen herkese Allhım nasip etsin![]()
Tamam canım benim çok teşekkür ederimEdiyorum şuan aşkım inşallah çıkar yaz bana tammı sonucu unutma
Verdin mi bacım kanTamam canım benim çok teşekkür ederim![]()
Canım verdim beta hcg 30 çıktı hemşire gebelik var dedi ama doktor yeni bir kaç güne testi tekrarlayalım dedi kafam karıştıVerdin mi bacım kan
Tamam işte yeni başlamış her iki güne bir lan vereceksin yükselmesine bakıcaksın 1000’den sonra kese görünüyor haftaya keseyi görürsün inşallahCanım verdim beta hcg 30 çıktı hemşire gebelik var dedi ama doktor yeni bir kaç güne testi tekrarlayalım dedi kafam karıştı
İnşallah ama hala emin değilim iyi düşüneyim iyi olsun kimyasal gebelik olabilir mi regl belirtisi gibi bwlieti de var ama dünden beri idrar testi kan testi hep pozitif hayırlısı olsun dua edin çok istiyorumTamam işte yeni başlamış her iki güne bir lan vereceksin yükselmesine bakıcaksın 1000’den sonra kese görünüyor haftaya keseyi görürsün inşallah
Bata ne kadar varİnşallah ama hala emin değilim iyi düşüneyim iyi olsun kimyasal gebelik olabilir mi regl belirtisi gibi bwlieti de var ama dünden beri idrar testi kan testi hep pozitif hayırlısı olsun dua edin çok istiyorum
Beta hcg 30Bata ne kadar var