Awox test hassasiyeti

bergentnr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Mart 2025
82
26
3
24
IMG_5862.webp

Bu Awox testlerin güvenirliği nedir kaç değere kadar ölçüyor geçen hafta kan değerim ikiydi geçen aydan kalan kimyasalın değeriydi demişti doktor adetim 3 gün geçti yaptım yine silik çizgi çıktı 1-2 değeri bu kadar net göstermiyordur herhalde

Canım eğer regl gecikmen varsa kan ver derim yada regle 2 gün 3 gün varsa da kan verebilirsin çıkar zaten
Kızlar bugün 2 saat arayla laboquick test yaptım üstteki 7 dk bekledim silik çıktı çizgi 2 saat sonra testi tekrarladım regle 2 gün var regle belirtimde var ama bilemiyorum alttaki test ise şimdi yaptım 5 dk sonra silik çizgi çıktı gözle görülür şekilde buraya atınca foto netlik gidiyor biraz sizde bakarmısınız yanılma payı var mı

Eklentiler

• IMG_8800.webp
    IMG_8800.webp
    16,5 KB · Görüntüleme: 85
  • IMG_8799.webp
    IMG_8799.webp
    7,9 KB · Görüntüleme: 61
Kızlar bugün 2 saat arayla laboquick test yaptım üstteki 7 dk bekledim silik çıktı çizgi 2 saat sonra testi tekrarladım regle 2 gün var regle belirtimde var ama bilemiyorum alttaki test ise şimdi yaptım 5 dk sonra silik çizgi çıktı gözle görülür şekilde buraya atınca foto netlik gidiyor biraz sizde bakarmısınız yanılma payı var mı
Bence var gibi kız

Var var gördüm bende

Var var gördüm bende
Alttaki de şimdi yaptım ilk beş dakika da yine silik çizgi ya bugün 3 tane 2 3 saat arayla yaptım hepsinde de silik çıktı testler mi bozuk laboquick test iyice heyecanlandım ben sizde bakın lütfennnn

Eklentiler

• IMG_8802.webp
    IMG_8802.webp
    8,9 KB · Görüntüleme: 74
Alttaki de şimdi yaptım ilk beş dakika da yine silik çizgi ya bugün 3 tane 2 3 saat arayla yaptım hepsinde de silik çıktı testler mi bozuk laboquick test iyice heyecanlandım ben sizde bakın lütfennnn
Hayır yeni olduğu için böyle çıkıyordur kan verirsen netleşir

Canım verdim beta hcg 30 çıktı hemşire gebelik var dedi ama doktor yeni bir kaç güne testi tekrarlayalım dedi kafam karıştı
Tamam işte yeni başlamış her iki güne bir lan vereceksin yükselmesine bakıcaksın 1000’den sonra kese görünüyor haftaya keseyi görürsün inşallah

Tamam işte yeni başlamış her iki güne bir lan vereceksin yükselmesine bakıcaksın 1000’den sonra kese görünüyor haftaya keseyi görürsün inşallah
İnşallah ama hala emin değilim iyi düşüneyim iyi olsun kimyasal gebelik olabilir mi regl belirtisi gibi bwlieti de var ama dünden beri idrar testi kan testi hep pozitif hayırlısı olsun dua edin çok istiyorum

Back
X