Awox marka gebelik testi

Naz3065

Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2022
17
2
28
Merhaba arkadaşlar adetime 1 gun kaldı. Test yaptım ve silik çıktı. Bu markayı daha önce kullanan var mı? Bir de 2 düşük 5 6 tane kimyasal gebelik yaşadım. Çok korkuyorum

Eklentiler

• 20240408_021023.jpg
    80,6 KB · Görüntüleme: 644
  • 20240408_021011.jpg
    60,9 KB · Görüntüleme: 421
  • 20240408_013032.jpg
    51,9 KB · Görüntüleme: 398
Merhaba arkadaşlar adetime 1 gun kaldı. Test yaptım ve silik çıktı. Bu markayı daha önce kullanan var mı? Bir de 2 düşük 5 6 tane kimyasal gebelik yaşadım. Çok korkuyorum
Benimde böyle 10 15 dakkada prodoctor marka benimde emin değilim sonuçtan benide etiketleyip haberdar edermisiniz inşallah vardır

Awox gebelik testi beni hiç yanıltmamıştı inşallah sizi de yanıltmaz gebelik var görünüyor yarın ilk idrarla birdaha yapın

Awox beni de yanıltmadı. Bu kadar düşüklerin sebebi araştırıldı mı ? Benim de bir kürtaj bir kimyasal var inşallah sağlıklıdır

Avox asla kuruma çizgisi bile çıkartmıyor. O yüzden bence ihtimal yüksek gibi geldi

Kızlar comfort marka test güvenilirmi gecikmedeyim ama bugün yaptım çıkmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…