- 7 Nisan 2023
- 117
- 31
- 29
- Konu Sahibi denizperisi_
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaa çok teşekkür ederim siz de gördünüz mü çizgiyi?? Çok umutsuzdum içim birden umut doldu2 gün sonra testi tekrarlayın testi çok erken yapmışsınız ama var gibi duruyo inşallah hamilesinizdir koyulaşır testiniz
Çok doğru, ilk defa böyle görünce umutlandım ama nedense o umut da kayboldu. çok teşekkür ederim adet olmazsam deneyeceğimBu erken gebelik testleri sahte cizgi cikariyor ucuz kaset testle deneyin varsa cok silik de olsa gozukur insallah vardir
Benim adetten 4-5 gün önce kaset testlerde cikmisti sabah ilk idrarla umudunuzu kaybetmeyin vardir belki ben olsam sabah yapardimÇok doğru, ilk defa böyle görünce umutlandım ama nedense o umut da kayboldu. çok teşekkür ederim adet olmazsam deneyeceğim
Aa kaset test erkenden gösterir mi öyleyse sabah deneyeyim hemen 4 gün kalıyor adete. Nolur bana da dua edin olmayacak biliyorum ama insan yine de umutlanıyorBenim adetten 4-5 gün önce kaset testlerde cikmisti sabah ilk idrarla umudunuzu kaybetmeyin vardir belki ben olsam sabah yapardim
Ben 3 sene bekledim her ay ayni umutla. Dua ederim tabiki, en dogru zamani allah bilir ama gönlüne göre olsun hersey Testi yaptiktan sonra burdan foto atar misin ben de merak ettimAa kaset test erkenden gösterir mi öyleyse sabah deneyeyim hemen 4 gün kalıyor adete. Nolur bana da dua edin olmayacak biliyorum ama insan yine de umutlanıyor
Siz de çok beklemişsiniz. Ah ne zormuş bu süreçler. Bizi bizden başkası çok anlayamaz. Ama sonucunuzun güzelliğine çok sevindim. Sizde problem neydi acaba? Bizde sorun görünmüyor ama olamadım hiç. Sabah tabiki güncellerim bakalım ne olacakBen 3 sene bekledim her ay ayni umutla. Dua ederim tabiki, en dogru zamani allah bilir ama gönlüne göre olsun hersey Testi yaptiktan sonra burdan foto atar misin ben de merak ettim
Eşimin sperm degerleri bozuktu varikosel yuzunden ameliyat oldu en sonunda, 4 ay sonrasinda hamile kaldim, tabi oncesinde 1 dusuk 1 kimyasal gebelik oldu bozuk sperm yuzunden. Sizin de sorun yoksa dogru zamani bekliyor bebeginiz kesinlikle sabah bekliyorum insallah guzel haberiniziSiz de çok beklemişsiniz. Ah ne zormuş bu süreçler. Bizi bizden başkası çok anlayamaz. Ama sonucunuzun güzelliğine çok sevindim. Sizde problem neydi acaba? Bizde sorun görünmüyor ama olamadım hiç. Sabah tabiki güncellerim bakalım ne olacak
Evett yaptım ve negatifD denizperisi_ Günaydın yaptiniz mi test ?