Avya Aşeriyorum. Yardım!!!

Fei_Lian

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2009
252
2
96
İstanbul
Kızlar Selam,

2 gündür ayva aşeriyorum... Reçelini aldım kesmedi... Ayvanın kendisini istiyorum...
Aşerenler manavında kalmamış... nerden bulabilirim ki???
:((

ya genedle migrosta veya metro gibi büyük marketlerde her mevsim her meyve oluyo bence oralkara bi

bak yada arayıp sor internette sipariş no ları fln vardır mutlaka marketlerin birine ulaşabilirsin bence

canım, benim bildiğim bişiye aş erip de onu bulamayınca avucunu yala derler. ne kadar doğru bilmem ama batıl inanç işte.

Kızlar Selam,

2 gündür ayva aşeriyorum... Reçelini aldım kesmedi... Ayvanın kendisini istiyorum...

ah ahh bende aşeriyorumm hemde nasıl canım istiyo hiçbiryerde yok geçen bi ağaçta gördüm büyümüşler kopardım hemen taş gibi olmamışş inş çıkarda biran önce yeriz

Kızlar Selam,

ayy valla bende ayva cekmisti canim hamisligimde tamda tembuz ayiydi.canim babam recelini bulup getirdi.benim bahcemde var ayva agaci simdi ama daha cok kücükler an az 2 ay daha gecmesi lazim canim ya.receli ile idare ede koy.

canım hal de bulunabılır meyve sebze halınde ama onlar perakende verırlermı bılmıyorum? yada mıgros carrefour gıbı buyuk marketlere bakmak lazım.

ay canım yaaa :(( marketlere felan baksaydınız belki vardır

benim annemde bana hamileyken ayva görmüş biriinin bahçesinde ananem istemiş aşeriyo kızım veririmisin bi tane die vermemiş kadın:1no2:

böle konularda hep bu gelir aklıma:1no2:

ay canım yaaa :(( marketlere felan baksaydınız belki vardır

benim annemde bana hamileyken ayva görmüş biriinin bahçesinde ananem istemiş aşeriyo kızım veririmisin bi tane die vermemiş kadın:1no2:

böle konularda hep bu gelir aklıma:1no2:
cimri kadin insan biri aserdimi dünyanin bir ucu olsa yardim etmek istiyor.
benim arkadasimin cani visne kompostasu istedi ondan gizli türkiyeye siparis verdim yapip götürdüm dünyalar onun oldu.baskasini mutlu edince ne kadar güzel oluyor sanki kendi icin ferahlamis gibi oluyorsun.
beni canim ayva isteyince babamda isvicreli adam vardi onun ayva bahcesi vardi oda ayva olmayinca recelini vermis hemen.ne olcak kii bir ayvadan yaa

internete aseriyorum diye yazarsan sana içinde birçok ayva bulunduran online site sunacaktır canım kaydirigubbakcemile5
az önce linkinide vermiştim fakat kaldırmışlar yasak olduğu için sevgiler :1hug:

cimri kadin insan biri aserdimi dünyanin bir ucu olsa yardim etmek istiyor.
benim arkadasimin cani visne kompostasu istedi ondan gizli türkiyeye siparis verdim yapip götürdüm dünyalar onun oldu.baskasini mutlu edince ne kadar güzel oluyor sanki kendi icin ferahlamis gibi oluyorsun.
beni canim ayva isteyince babamda isvicreli adam vardi onun ayva bahcesi vardi oda ayva olmayinca recelini vermis hemen.ne olcak kii bir ayvadan yaa

hiç sormya ne ayıp bişiy :olmaz:

ama allaha şükür bi yerim eksik olmadı:Dkaydirigubbakcemile3

Canım bende erik istiyodum internette araştırdım.Site ismi verilebilirmi bilmiyorum ama aseriyorum yaz arama yap sitenin(a......net) adı cıkıyo zaten.Çok zordur bilirim gözümü kapatınca her yerde erik görüyordum.dondurulmuş ama olsun en azından tatmış oluyosun :)

benim annemde hep ayva yermiş hamileyken gamzelerim var benimde:)) gamze doku eksikliğiymiş ama bende yeni öğrendim.

Back
X