Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar Selam,
2 gündür ayva aşeriyorum... Reçelini aldım kesmedi... Ayvanın kendisini istiyorum...
Aşerenler manavında kalmamış... nerden bulabilirim ki???
(
ayy valla bende ayva cekmisti canim hamisligimde tamda tembuz ayiydi.canim babam recelini bulup getirdi.benim bahcemde var ayva agaci simdi ama daha cok kücükler an az 2 ay daha gecmesi lazim canim ya.receli ile idare ede koy.Kızlar Selam,
2 gündür ayva aşeriyorum... Reçelini aldım kesmedi... Ayvanın kendisini istiyorum...
(
cimri kadin insan biri aserdimi dünyanin bir ucu olsa yardim etmek istiyor.ay canım yaaa( marketlere felan baksaydınız belki vardır
benim annemde bana hamileyken ayva görmüş biriinin bahçesinde ananem istemiş aşeriyo kızım veririmisin bi tane die vermemiş kadın:1no2:
böle konularda hep bu gelir aklıma:1no2:
cimri kadin insan biri aserdimi dünyanin bir ucu olsa yardim etmek istiyor.
benim arkadasimin cani visne kompostasu istedi ondan gizli türkiyeye siparis verdim yapip götürdüm dünyalar onun oldu.baskasini mutlu edince ne kadar güzel oluyor sanki kendi icin ferahlamis gibi oluyorsun.
beni canim ayva isteyince babamda isvicreli adam vardi onun ayva bahcesi vardi oda ayva olmayinca recelini vermis hemen.ne olcak kii bir ayvadan yaa
Kızlar Selam,
(