Avukattan geliyorum, çok yorgunum, hissizim.

hukukla ilgili az teorik bilgim vardır bir avukat değilim ama ''boşanma gerçekleşene kadar aynı evde yaşama'' zorunluluğunu avukatınız size ne gerekçeyle sundu?

bu bana biraz tuhaf geldi açıkçası
Dugunumde ve bebegim dogdugunda takilan tüm altinlarimi aldi, kartlarima borc yapti, bekarliginda yaptigi isle alakali hatalarindan kaynaklanan borclarini ben suan hamile halimle calisip ödemeye ugrasiyorum.kisacasi tazminat dava acabiliriz dedi avukat ama bunun icin senin evini terk etmemen gerekiyor dedi.

Avukatiniz bosanma konusunda tecrubeli degil galiba. Olayinizin tam detaylarini bilemiyorum tabii ama bu konu benim uzmanlik alanim ve yonlendirmelerini hic yerinde bulmadim.

Avukatin yonlendrmesi cok ilginc geldi bana, aksine evi ayirmalarini onerirler cunku. Baska bir avukatla daha mi gorusseniz? Belki aylarca uzayacak bir surec ve siz sozlu siddete maruz kalmaya devam edeceksiniz.

Her avukata güvenmemek gerek
geçen boşanmış arkadaşla konuştuğumda .çocuğun nafakasını avukat yemiş sadece küçük oğlunun nafakasını aldığını ancak başka avukata geçiş yaptığında ortaya çıkmış

öz anne içinden gelmesede bir ufacık fiske vursa veya br sözle kızsa baba hemen müdahale ediyor..
eğer o kocanın çocuğu üvey anne elinde olsa her türlü işkenceyi yapsa gıkı çıkmaz ve çocuğun ifadesinede inanmaz..

Bugüne kadar cevremde hic kimse bosanmadi.cok bi bilgim yok ayrintilar konusunda.zaten davayida 1 ay sonra acabiliriz anca dedi ben de igreti duydum ne yalan söyliyim.tanidigim bi avukat yok bunu da tesadüf eseri buldum.

Evet turkiyede yasiyorum.
Oooo iyice sacmalamis. Ucret ne talep etti onu da merak ettim bak simdi. istanbul barosu dunyanin en buyuk barosu su anda. Tek avukat o degil. Bosanma davalarinda vekil- muvekkil arasindaki guven iliskisi ekstra onemlidir. Sizde iyi bir ozlenim birakmadiysa vekaletinizi vermeyin.

Valla beni topa tutacaklar amaa icimden geceni yazmak istiyorum. Benim esimde cocuguma saplak atsa kufurun kralini ederdim cok net. Siz hamilesiniz anliyorum duygysalsiniz ama bende psikolojisi alt ust olmus antidepresanla ayakta duran bi anneyim. En en sinirli mutsuz animda dahi cocuguma sesimi yukseltmedim. Yani hamileligin arkasina siginmayin.

Boşanmanın tek nedeni bu değil.
Ayrıca kendini ifade etmenin en ucuz ve aciz yöntemidir küfür,dayak...

Hamileyim psikolojim bozuk cogumu dövdüm vurdum demedim zaten.hamile oldugumu belirtmemin sebebi cocugumun karnima tekmeler indirmesine neden tepki verdigimi aciklamak icindi.neticede karnimdakide benim cocugum di mi?

peki aile büyükleri ne diyor bu işe kv kp gibi
seni güldüreyim dur
saliha teyze ye sorayım bakalım o ne diyecek

İlk dikkatimi çeken avukatın söyledikleri oldu.
Niye 1 ay sonra dava açılıyormuş?
Evden ayrılmayıp hakaret işitmeye devam mı edeceksin?
Avukatın diplomasını gördün mü?

avukat demese bile siz karniniz burnunuzda,bide el kadar cocugunuzla nereye gideceksiniz.esiniz gitsin evden madem durum buraya kadar geldi..
bencede cikmayin evden,o ciksin gitsin.

O kültür daha yerleşmedi memlekette şu an cinayet vakalarla uğraşıyoruz
avukat demese bile siz karniniz burnunuzda,bide el kadar cocugunuzla nereye gideceksiniz.esiniz gitsin evden madem durum buraya kadar geldi..
bencede cikmayin evden,o ciksin gitsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…