avukatların ilgisini çekebilecek bir site : www.avukatlaraingilizce.com

zepolin

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2013
9
0
86
Bartın
Online eğitimler ve ingilizce

Online eğitimler günümüz koşulları ile birlikte artan eğitim tipleridir. Ülkemizde online eğitim temelleri, özellikle ingilizce eğitimleri üzerine 1980'li yıllarda kaset ve mektuplaşma şeklinde atılmıştır. Bu şekilde ingilizce öğrenmek isteyen birçok insan bu sistemler üzerinden faydalanmışlardır. Özellikle 2000'li yılların başında internet ve ülkemizde internet kullanımında görülen artış ile birlikte online eğitimlerde artış görülmeye başlanmıştır. Günümüzde ise mobil internetin yaygınlaşması ile birlikte neredeyse heryerden eğitim alabilecek duruma gelinmiştir. Ülkemizde birçok alanda ingilizce eğitimleri verilmekte ve bu alanlardan birisi de hukuk alanıdır. Hukuk ingilizcesi online eğitimleri de son dönemlerde verilmeye başlanan eğitimlerden biridir.

Hukuk, insanlar ve insan-devlet ilişkilerinin düzenlendiği kuralların tamamını kapsamaktadır. Huku başlı başına geniş içeriği olan bir alandır ve kendi arasında çok fazla birime ayrılmıştır. Bu birimler için ayrı ayrı terimler barındırmakta ve bu terimler için farklı farklı sözlükler bulunmaktadır. Bu sözlükler Türkçe olabileceği gibi ingilizce de olabilir. İnternet üzerinden yapacağınız hukuk ingilizcesi sözlüğü indir şeklinde bir aramada alacağınız sonuçlar iç açıcı olmayabilir. Bu internet üzerinde bazı konularda hala eksiklikler olduğunun göstergesidir.

Hukuk ingilizcesi bu eksikliklerin başında gelmektedir. Hukuk ingilizcesi eğitimleri ağırlıklı olarak Türkiye'de yalnızca büyük illerde verilebilen eğitimlerdir. Ancak ülkemizde 81 il bulunmakta ve bu illerin neredeyse bütün ilçelerinde görevli avukatlar, hakimler ve savcılar bulunmaktadır. Bu sebeple bu ilçelerde yaşayan hukuk personellerinin ingilizce eğitim almaları zordur. İşte bu noktada online eğitimler devreye girmektedir. Yazının başında da belirttiğimiz gibi online eğitimler hayatı kolaylaştıran eğitim tipleridir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…