Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaslar uykularim kacti sabahi bekleyemiyorum aranizda avukat olan var mi cok kisa bir sorum var yarim saattir internetten avukat ariyorum bulamadim eger bu yazimi okuyan bir avukat hanim varsa bana ozelden mesaj atarsa cok sevinirim
eşimle 2 senelik evliyiz 6 aylık bir oğlum var oğlum için eşimden boşanmak istemiyorum aynızamanda onu çok seviyorum eşim annesinin yüzünden beni annemin evine getirdi çocuğumla birlikte benim aileme karşıda fikirlerimiz uyuşmuyo diyip çekip gitti 3aydır annemlerdeyim beni aradıve boşanma davasını açtığını söyledi mahkeme bizi boşarmı yardımlarınıza ihtiyacım var artık napıcağımı bilemiyorum şimdiden vericeğiniz cvp için çok teşekürederim
merhaba ;
avukat arkadaşlardan yardım rica ediyorum.
eşimle ben ekim 2009 da anlaşmalı olarak boşandık.davadan sonra ben mahkemeden gerekçeli kararı aldım.fakat karar eşimin eline ulaşmamış kendiside gidip almamış.eşimede adliyeden karar kendisine ulaşmadığı için temyiz hakkının saklı olduğu ve boşanma kararına itiraz edebileceği söylenmiş .Bunun ne kadar doğru olduğu ve temyiz prosedürü hakkında yardımcı olursanız çok memnun olurum.hepinize cevaplarınız için şimdiden teşekkürler
Avukat arkadaşlara bende bir soru sormak istiyorum cevaplarsanız sevinirim, daha öncede bir başlık altındada yazmıştım 5 yıllık evliyim 4 yaşında bir kızım var eşim çok sorumsuz, agresif ve bencil biri doğru düzgün çalışmıyor hakaret şiddette var boşanmak istediğimde en azından sigorta dökümü ıspat göstererek kızımın velayetini ona vermezler değilmi ailesinin durumu iyi kızdığında napar yaparım bu çocuğu senden alırım diyor ama bir çocuğa bakacak sorumluluk yok annesiyse babası bir kere boşanmaya kalktı ablası kısa bir süre evli kalmış boşanmış sizce bu durumda eşimin kızımın velayetini alma şansı var mıdır.