• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Avukat olan var mı?

Yüz kızartıcı suç ve terör olaylarına karışmadıysa devlet memuru olmanızı etkilemez diye biliyorum.Devlet memuru olmaya engel durumlar diye bir google dınız mı?
Evet bende bunu çok araştırdım .Suç kişiseldir vs diye .Beni üni de okuduğumda bir kızla kavga ettim bildiğin saç baş beyse bu şurada kafasını duvara vuruyor midesi bulanıyor.Hastaneye gidiyor .Ne oldu diyorlar doktorlar ;kavga ettim ben diyor doktorda polise gidiyor.Neyse kavga sırasında kafamı çarptım diyor .Tabi benimle kavga ettiği için beni ifadeye çağırıyorlar .Buraya kadar normal değil mi pat mülakat esnasında komisyon başkanı adam yaralamaktan dava var değince şok yaşadım .Tabi tepkimi ölçtü Yani 8 sene önce verdiğim ifade dava bile değil önüme geldi .Şimdi hiç tanımadığım birisi ya terör ile bir bağlantısı var ise korkuyorum

Sucu isleyen siz olmadiktan sonra resmiyette memur olmaya engel bir durum olmaz ama mulakati da bu yuzden yapiyolar zaten tipini giyimini konusmani begenmediler diye bile elenebilirsin hakkinizda hayirlisi olsun
Teşekkürler cevabinız için aşağıda da belirttiğim gibi yıllar önce verdiğim ifade önlerine geldi ve ben korktum

Evet bende bunu çok araştırdım .Suç kişiseldir vs diye .Beni üni de okuduğumda bir kızla kavga ettim bildiğin saç baş beyse bu şurada kafasını duvara vuruyor midesi bulanıyor.Hastaneye gidiyor .Ne oldu diyorlar doktorlar ;kavga ettim ben diyor doktorda polise gidiyor.Neyse kavga sırasında kafamı çarptım diyor .Tabi benimle kavga ettiği için beni ifadeye çağırıyorlar .Buraya kadar normal değil mi pat mülakat esnasında komisyon başkanı adam yaralamaktan dava var değince şok yaşadım .Tabi tepkimi ölçtü Yani 8 sene önce verdiğim ifade dava bile değil önüme geldi .Şimdi hiç tanımadığım birisi ya terör ile bir bağlantısı var ise korkuyorum
:oha:yazık kıza ne yapmışşınız ya
Kadına şiddete hayır!

:oha:yazık kıza ne yapmışşınız ya
Kadına şiddete hayır!
Ya hiçbirşey yapmadım saçımı çekti kız sorunluydu Zaten bende saçını çektim olay bu .Hiç kız kavgası yaşamadınız mı yani ben çok merhametliyi asla kimseye zarar vermem Sonra kız ile barıştık vs olay bu değil Zaten

Kızlar konuyu nereye açacağımı bilemedim ..Hemen soruya geçiyorum .
Şimdi ben kamu da görev almak istiyorum ve mülakata girdim çıktım .Benim babam zamanında 20 yaşlarda birini nüfusuna geçirmiş .Suç kişiseldir diyorlar da, bu adamı hiç görmedik tanımıyoruz .Babam kafasına göre nüfusa almış .Ben de nüfus kayıt örneği çıkardığımda T.C çıkıyor ve bir suç işlemiş mi bu bana engel mi nasıl öğrene bilirim .Yani adamı tanımadığımız için belki bir teröre karışmıştır suç işlemiştir kafayı yiyecek .Aranız da avukat varsa bir yol yordam gösterse en azından bu kafamda ki şüphe ile kalmam .Teşekkürler
hiçbir şey olmaz sizin ki önemli diye biliyorum avukat değilim

Sımdı ben bunu nufusuma alıcam dıye gıdıp 20 yasında ustelık surıyede dogmus bırını kımse nufusuna alamaz o kısının cocugu oldugunu ıspatlaması gerekir, ha nufus mudurlugunde bır uygunsuzluk yapılmıstır onu bılemem.

bence babanız evlatlıktan çıkarsın nolur nolmaz hep bu şüpheyle yaşanmaz ki..

ayrıca ülkedeki son durumlardan dolayı dıdının dıdısına kadar inceliyorlar mülakatta.

Öyle her kolundan tuttuğumuzu ben bunu evlatlık alacam diye nufusumuza yazdırıamıyoruz bu bir
ikincisi de karıştığı herhangi bir olay var ise sizi de bağlar memurluk için
ama zaten almazlarsa da sizin kavga olayından da olabilir

Tc'sini tanidik bir polise verin gbt ye bakar.
Ama ileride ailenizden kalacak olan mirasyan pay alır mutlaka.
Borclarida kendisi yasiyorken sizi etkilemez anne babayida eğer olur da ölürse biraz uğraşıp reddi miras yapmanız gerekebilir..

Son düzenleme:
Karşınıza cikar. İse girerken cikmasa bile yukselme durumunda cikar. Nereye başvurdunuz bilmiyorum ancak bazi meslek gruplarinda baya arastiriyorlar (hakim savci polis katip vb) Babaniz hayatta iken nufustan dusursun, babaniz vefat ettikten sonra cok ugrasirsiniz.

20 yaşında bi suriyeliyi hemen nüfusumuza aldırabiliyor muyuz ya? bana inandırıcı gelmedi.

onun dışında sizin avukatlık bi işiniz yok. yani tamamen kuruma, duruma ve kadroya bağlı.

babanızla konuşun çıkarsın nüfusundan.

Back