• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Avukat olan var mı?

wersaff

Guru
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2014
570
112
303
34
Kızlar konuyu nereye açacağımı bilemedim ..Hemen soruya geçiyorum .
Şimdi ben kamu da görev almak istiyorum ve mülakata girdim çıktım .Benim babam zamanında 20 yaşlarda birini nüfusuna geçirmiş .Suç kişiseldir diyorlar da, bu adamı hiç görmedik tanımıyoruz .Babam kafasına göre nüfusa almış .Ben de nüfus kayıt örneği çıkardığımda T.C çıkıyor ve bir suç işlemiş mi bu bana engel mi nasıl öğrene bilirim .Yani adamı tanımadığımız için belki bir teröre karışmıştır suç işlemiştir kafayı yiyecek .Aranız da avukat varsa bir yol yordam gösterse en azından bu kafamda ki şüphe ile kalmam .Teşekkürler

Etkiler avukat değilim ama bi tanıdığımızin teyzesinin damadı teröre karıştı diye polis olamadi ki o kadar yakın bi bağda Eğil teyzesinin damadi

Babaniz niye tanımadığınız bir insani nüfusuna alıyor?
Valla orası biraz uzun hikaye .Babamın mal varlığı olmadığı için eniştemle bir şekilde ikna edip almışlar nüfusa .Babam çok kurnaz değil maalesef kandırmışlar eniştemler al demiş birşey olmaz .Neyse ark böyle bir durumda sadece yardım istiyorum olan olmuş artık

Tanımadığı birini üstelik 20 yaşında birini nüfusuna mı geçirmiş babanız? Kefil olmak gibi bişey değil ki bu? Yani büyük ihtimal ile kardeş konumunda olduğunuz için o kişi ile sorumlu tutulabilirsiniz yaptıklarından.

Kimse tanımadığı birini nüfusuna almaz. Sorunuzun cevabını bilmiyorum ama burnula kötü kokular geliyor.. babanızı iyice bir sıkıştırın derim altından başka şeyler çıkabilir:KK64:
Yok yok kesinlikle alakası Yok .Zaten 8 kardeşiz 1 kişiyi daha alıp bizi 9 yapmış .Adam Suriye’den yıllar önce gelmiş ve vatandaşlık alması için nüfusa almış .Tabi eniştemler adamdan para almışsa Ne olmuşsa bilemiyorum.Babam da yaş 75 gelmiş kızıyor birşey dediğimizde .Bizde babamıza kızkınız ama elden birşey gelmiyor.Sonradan pişman oldu da nafile .Neyse Babam kesinlikle art niyetli değil eminiz

İşte suç işlediğini bilmiyorum.Kardeş gözüküyoruz .Yani adam suç işlemiş mi bileğim yok .İşte bu yüzden merak ettim kimseye de soramıyorum karakola mı gitsem .Yani elenirsem sebep bu mu değil mi bilmem lazım en azından boşa kürek çekmem

Valla orası biraz uzun hikaye .Babamın mal varlığı olmadığı için eniştemle bir şekilde ikna edip almışlar nüfusa .Babam çok kurnaz değil maalesef kandırmışlar eniştemler al demiş birşey olmaz .Neyse ark böyle bir durumda sadece yardım istiyorum olan olmuş artık
Düşüremiyor mu üstünden dava açabilir diye biliyorum,ayrıca bir suça falan karışmışsa etkisi olur kardeş gözüküyorsunuz resmiyette,ayrıca borçlu vs olsa vefat etse o kişi borçları yine size kalır miras olarak eğer evli değilse.

Ben trde avukat değilim. Yurtdışında sadece başvuranin kendi siciline bakıldığı icin trde avukat olan arkadaşlar kesin yardimci olur.
Babanizin 20 yasinda bir adami nüfusuna almasi baya kafa karıştırıcı ama...

Düşüremiyor mu üstünden dava açabilir diye biliyorum,ayrıca bir suça falan karışmışsa etkisi olur kardeş gözüküyorsunuz resmiyette,ayrıca borçlu vs olsa vefat etse o kişi borçları yine size kalır miras olarak eğer evli değilse.
Evet nüfus kayıt örneğinde evlendiği ve boşandığı yazıyordu .

Ben trde avukat değilim. Yurtdışında sadece başvuranin kendi siciline bakıldığı icin trde avukat olan arkadaşlar kesin yardimci olur.
Babanizin 20 yasinda bir adami nüfusuna almasi baya kafa karıştırıcı ama...
İnan ki Babam kesinlikle kesinlikle art niyetli değildi .Zamanında halamlar ve eniştemler senin birşeyin Yok al üstüne demişler oda almış .Tabi çok üzgünüm bu saatte bunu düşünüp kafa yoruyorum babamı çok suçluyoruz cahil adam .Babama diyorum baba bak böyle memur olamıyoruz yok kızım Ne alaka yani dünyadan bi haber

İnan ki Babam kesinlikle kesinlikle art niyetli değildi .Zamanında halamlar ve eniştemler senin birşeyin Yok al üstüne demişler oda almış .Tabi çok üzgünüm bu saatte bunu düşünüp kafa yoruyorum babamı çok suçluyoruz cahil adam .Babama diyorum baba bak böyle memur olamıyoruz yok kızım Ne alaka yani dünyadan bi haber
Halanız ile eniştemiz alsaymış keşke elin suriyelisini. Babanız neden alıyor. Olay çok enteresan. Yarın öbür gün o kişiden kalacak bir borç falan olabilir, suç olmasa bile borç olabilir. Dava açıp üzerinizden düşürün dicem ama babanızda 75 yaşındaysa eğer bir dünya rapor falan uğraşmanız gerekir. Hadi borç işinden reddi miras ile kurtulursunuz. İnşallah bir suça karışmamıştır. Siz de memur olursunuz

babanız yaşarken nüfustan düşürsün. çok uğraşırsınız sonra.
nüfusa hangi gerekçeyi sunmuşlarda vermiş babanıza kazık kadar adamı orasıda ayrı olay.
yok mu cidden avukat merak ettim..

Kimse tanımadığı birini nüfusuna almaz. Sorunuzun cevabını bilmiyorum ama burnula kötü kokular geliyor.. babanızı iyice bir sıkıştırın derim altından başka şeyler çıkabilir:KK64:
Çok komik gerçekten. Nüfusuna alma işlemi de öyle gel seni nüfusuma kaydettireyim şeklinde olmaz zaten. Resmen kardesi

Yüz kızartıcı suç ve terör olaylarına karışmadıysa devlet memuru olmanızı etkilemez diye biliyorum.Devlet memuru olmaya engel durumlar diye bir google dınız mı?

Sucu isleyen siz olmadiktan sonra resmiyette memur olmaya engel bir durum olmaz ama mulakati da bu yuzden yapiyolar zaten tipini giyimini konusmani begenmediler diye bile elenebilirsin hakkinizda hayirlisi olsun

Halanız ile eniştemiz alsaymış keşke elin suriyelisini. Babanız neden alıyor. Olay çok enteresan. Yarın öbür gün o kişiden kalacak bir borç falan olabilir, suç olmasa bile borç olabilir. Dava açıp üzerinizden düşürün dicem ama babanızda 75 yaşındaysa eğer bir dünya rapor falan uğraşmanız gerekir. Hadi borç işinden reddi miras ile kurtulursunuz. İnşallah bir suça karışmamıştır. Siz de memur olursunuz[/QUOTEya işte halamın kocası ve oğlu yapmış yapacağını .Onların mal varlığı varmıştı vs o yüzden ne olmuşsa nüfusa gidip kaydetmiş babama göre hava hoş .Anlamıyor anlamıyor suçunu kabul edemiyor maalesef ki .Geçen telde konuşuyorum baba mülakata kaldım o nüfusa eklediğin kişi eğer suç işlemişse elenirim Babam dediği saçmalama böyle birşey olmaz diyor adam pek bu işleri algılayamıyor .Babamda ne yaptığının farkında aslında .Sonuç olarak ben bu adamın suç işleyip işlemediğini nasıl anlarım .Yani olurda elenirsem en azından boşu boşuna uğraşmam .Ne yüzünden olduğunu bilirim

Back
X