- 3 Nisan 2014
- 36.192
- 147.617
- 798
- Konu Sahibi chamallows
-
sayfada adresimiz isimimiz falan oldugundan tam alamadim resimi en basinda kirmizi fon uzerine kocaman ihtarname yaziyor ve evinize icra gelecek yaziyor bu kagitta icea kararini hukuk burolarimi veriyor bu tebligi hukuk burolarimi yapwr ?
esim simdi tt den geldi dun goremedikleri borcu bugun gormusler yani evet borc varmis yardimci oldugunuz icin hepinize tesekkur ediyorum
hayir yok maalesefaa ciddi mi?
yok mu elinizde ödediğiniz evraklar falan?
banada sacma gelen oydu ama borc gercekten varmis bunlar 200 lira borc icin 470 lira istiyolar o ayrievet hukuk bürosu yapar ama bu kağıtta avea taafından gönderilmiş bilgilendirmede yazıyor..
nerden baksan saçma yani..
banada sacma gelen oydu ama borc gercekten varmis bunlar 200 lira borc icin 470 lira istiyolar o ayri
pazartesi arayip odeyecegiz canim aynenn oyle basimi agrittiklarina degmez .melek bence beklemeden ödeyin inan bunlarla uğraşmaya değmez üç kuruş borç için akrabalarına sarmasınlar.
ayy bende hukuk bürosu tarafından nelere uğradım açmıştım konu şuan dava aşamasındayız.öncelikle böyle bir borcunuz var mı varsa size ne şekilde konuşuyorlar hakaret vs. var mı? bunlar varsa sizde şikayeetçi olun benim dava açtığım hukuk burosu daha farklı biri bu arada.merhaba herkese
evimize ekol hukuk burosu diye bir yerden cokta ihtarnameye benzemeyen bir kagıt geldi (kagidin resmini ekledim) aveada borcumuz varmis turk telekomdan sordurttugumuzda boyle bir borc gorunmuyor.
netten bu hukuk burosunu arastirdigimda dolandirici yazanlari bile gordum surekli telefonla ve kagit yollayarak taciz ediliyoruz bu icra kagidinin gercekligi nedir acaba bakabilirmisinizEki Görüntüle 2015133
henuz hakaret yok asiri derecede telefon tacizi var surekli ariyolar yaniayy bende hukuk bürosu tarafından nelere uğradım açmıştım konu şuan dava aşamasındayız.öncelikle böyle bir borcunuz var mı varsa size ne şekilde konuşuyorlar hakaret vs. var mı? bunlar varsa sizde şikayeetçi olun benim dava açtığım hukuk burosu daha farklı biri bu arada.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?