avukat olan arkadaşlar varsa bilgi verebilirlermi Ekol hukuk burosu

sayfada adresimiz isimimiz falan oldugundan tam alamadim resimi en basinda kirmizi fon uzerine kocaman ihtarname yaziyor ve evinize icra gelecek yaziyor bu kagitta icea kararini hukuk burolarimi veriyor bu tebligi hukuk burolarimi yapwr ?

evet hukuk bürosu yapar ama bu kağıtta avea taafından gönderilmiş bilgilendirmede yazıyor..
nerden baksan saçma yani..

Beni de aradı ekol.konu açmıştım hatta.
10 sene öncesinden borç dediler zırt pırt aradılar.avukatım bakacak konuya dedim.bi daha ses çıkmadı

ayy bende hukuk bürosu tarafından nelere uğradım açmıştım konu şuan dava aşamasındayız.öncelikle böyle bir borcunuz var mı varsa size ne şekilde konuşuyorlar hakaret vs. var mı? bunlar varsa sizde şikayeetçi olun benim dava açtığım hukuk burosu daha farklı biri bu arada.

henuz hakaret yok asiri derecede telefon tacizi var surekli ariyolar yani

Muhtemelen birisi sizin adınıza hat açtırmış ve bu hattın borcunu ödemediğinden dolayı icrası size gelmiş. Bu konuda adlı siteyi ziyaret edip uzmanından bilgi alabilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Canım e devletteki dosyanın dosya numarasıyla hangi icra ise yada hangi mahkeme ise adliyeye git bi sor.
Eline gelen kagıdıda yine adliyeye gidip sorabilirsin seni yönlendirirler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…