Avukat arkadaslar yardim edebilir misiniz

Halhala

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2015
1.433
895
34
Arkadaslar uzatabilirmiyim lutfen yardm edin

Uzaklaştırma nedenlerinin devam etmesi halinde uzaklaştırma kararı veren mahkemeye yazılı dileçe ile başvurarak uzatılma talep edebilirsiniz, varsa yeni delillerinizi( telefon dökümü mesaj görüntüsü vb) dileçenize eklemeyi unutmayın. Mahkeme tekrar değerlendirir.

Hic bir delilim yok acikcasi uzaklastirma boyunc rahatsizde etmedi ama bekliyor biliyorum uzaklastirma bittigi gun eziyet etmeye baslayacak biliyorum . Gidip tehdit etti korkuyorum falan desem uzatmazlarmi illaki kanit mi lazim

Hic bir delilim yok acikcasi uzaklastirma boyunc rahatsizde etmedi ama bekliyor biliyorum uzaklastirma bittigi gun eziyet etmeye baslayacak biliyorum . Gidip tehdit etti korkuyorum falan desem uzatmazlarmi illaki kanit mi lazim
Ya aslında hakimin olaya bakışına göre bile değişiyo, ama genelde boşanma davası varsa ve geçmiştede de uzaklaştırma kararı verilmesine esas olan somut bir olgu varsa uzatıyorlar ama kesin diyemem. Siz genede husumetinizin ve boşanma davanızın devam ettiğini belirterek dilekçe ile başvurun. Vermezse karara itiraz edin, en azından şansınızı denemiş olursunuz.

Husumetimiz devam ediyor mu diyeyim anlamadim ki

Erkekler bosanma aşamasında neden bu kadar çirkefleşiyor anlamak mümkün değil.
Çocuk balkondan düştü diyecek kadar ileri gittiğine göre ruh sağlığı da iyi değil.
Çocuğu gönül rahatlığıyla babasına emanet edememek ne kadar acı.
Konu hakkında bilgim yok ama boşanma aşamasında erkeklerin canavarlaştigina çok şahit oluyoruz. Endişelerinizi anlatın, umarım herşey güzel olur siz ve yavrunuz için.

Evet yani aranızdaki anlaşmazlığın ve eşinizin size karşı olan olumsuz tavrının devam ettiğini belirtin.
2 aydir hic iletisime gecmedk bu durumdan dolayi ters tepebilir mi talebm ? Yani zaten adam iletisime gecmemis nasil anlasmazlik devam ediyor gibi

Aynen oyle bosaniyoruz bitti neden bu kadar eziyet cile anlamiyorm. Herseye ragmen sizinde dediginiz gibi guvenip emanet etmek isterdim ama guvenemiyorm . Pakilojik sorunlari var ne yazikki

2 aydir hic iletisime gecmedk bu durumdan dolayi ters tepebilir mi talebm ? Yani zaten adam iletisime gecmemis nasil anlasmazlik devam ediyor gibi
Direk bize anlattığınız gibi anlatın durumu, uzaklaştırmadan önce darp edildiğinizi, çocuğunuzun ve kendinizin hayatından endişe ettiğinizi, öfkesine hakim olamayan biri olduğunu vs. anlatın. Eminim anlayacaklardır sizi.
Allah yardımcınız olsun.

Allah razi olsun

Dediğim gibi kesin birşey diyemem, hakime bağlı ama daha önce sizi ya da çocuğunuzu tehdit ettiğine , şiddet uyguladığına dair delilleriniz varsa ( ceza davası, darp raporu, mesaj kayıtarı vb.) ve önceki uzaklaştırma kararı buna dayanarak verilmişse, boşanma davası da devam ediyorsa genelde uzatıyorlar , ama kesin değil, burada hiç kimse de zaten size kesin verilir ya da verilmez diyemez. Daha sağlıklı bilgi için avukatınız varsa onunla görüşün, dosyanızı ve boşanma davanızı ayrıntılı bilen biri daha çok yardımcı olur. Eğer avukatınız yoksa maddi durumunuz iyi değilse, bunu istedikleri belgeleri toplayarak barodann adli yardım başvurusunda bulunarak avukat isteyebilirsiniz

Avukatim var ama acikcasi adam rahatsz etmedigi halde nasil uzaklstirmayi uzatabilirm diye sormaya cok utandim . Dediginiz gibi daha oncede uzaklastirmam var belki bu faydali olur tesekkur ederm ilginiz icin

Avukatim var ama acikcasi adam rahatsz etmedigi halde nasil uzaklstirmayi uzatabilirm diye sormaya cok utandim . Dediginiz gibi daha oncede uzaklastirmam var belki bu faydali olur tesekkur ederm ilginiz icin
Avukatınıza birşey sormaktan, birşey söylemekten utanmayın, bilgilendirme istemek sizin hakkınız, dosyayı ve bakan hakimi bilen bir avukatın vereceği yanıt, burada yarım yamalak anlatılan bilgi ile verilen cevaptan daha sağlıklı olur, atladığınız bir şey yüzünden yanlış bile yönlendirilebilirsiniz. Ayrıca eşiniz nedeniyle tedirginseniz uzatma talep etmekte sakınca yok, en nihayetinde hakim karar verecek, olursa olur olmazsa en azından siz şansınızı denemiş olursunuz.

Anliyorum haklisiniz yarin sorup oyle karar verecegim

Belki gercekten ihtiyaci olan birine yetisemezlerse asilsiz ihbar oldugu icin cok buyuk vebal altina girerm . Birde o sirada baska yerde oldugunu kanitlarsa
Şiddet olursa kullanın dedim,yok yere kullanmayın zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…