- 3 Eylül 2009
- 620
- 66
- Konu Sahibi psklraziye
ben 2007 yılında anlaşmalı olarak boşandım. çocuğuma 150 tl para nafaka anlaşmada yer aldı. ve düzenli bir şekilde babasında aldım. daha sonra ben büyükşehir belediyesinde memur oldum ve istanbula geldim. çocuğu kreşe göndermem gerekti çünkü çocuk 5 yaşında.dava açmadan babasından 300 tl istedim o da verdi.aslında kreşin ücreti 500 tl fakat belediye anlaşmalı olduğu için ben belediyeye 125 verdim o kadar gerisini belediye verdi. servis ücretini ise bir akrabamız kreşe götürdüğü için vermedim. eylülden buyana 300 tl yi almaktayım.ama dün akşam bana telefon açmış bundan sonra 200 verecekmiş.
ben temmuzda evleniyorum. iki maaşlısınız diyor. istanbulda oturmanın faturasını ben mi ödiycem diyor. kendide evli bir çocuğu var. 1300 maaşı var.babasının evinde oturuyor kira vermiyor ve arabası var. benim maaşım 1200. ama istanbulda oturmak gerçekten çok pahalı ve sadece 125 vermiyorum çocuğa, inanın verdiği 300 harcıyorum.
şimdi arkadaşlar napmalıyım nafaka davasını boşanma davasının olduğu yerde mi açmalıyım ne kadar talep edeyim.sizce ne kadar verir hakim. acaba çocuğu almak istese dava açsa alabilir mi benden.
şimdiden teşekkürler.....
ben temmuzda evleniyorum. iki maaşlısınız diyor. istanbulda oturmanın faturasını ben mi ödiycem diyor. kendide evli bir çocuğu var. 1300 maaşı var.babasının evinde oturuyor kira vermiyor ve arabası var. benim maaşım 1200. ama istanbulda oturmak gerçekten çok pahalı ve sadece 125 vermiyorum çocuğa, inanın verdiği 300 harcıyorum.
şimdi arkadaşlar napmalıyım nafaka davasını boşanma davasının olduğu yerde mi açmalıyım ne kadar talep edeyim.sizce ne kadar verir hakim. acaba çocuğu almak istese dava açsa alabilir mi benden.
şimdiden teşekkürler.....