3 yıllık evliyim ve 2 yaşında oğlum var.eşimle evlendiğimizden beri sürekli kavga ediyoruz.sinirlendiğinde elindekini fırlatcak kadar asabi ve sinirli bir yapıya sahip kendide kabul ediyor enson bir tartışmamızda benim hiçbir fiziki dokunmam olmadığı halde tokat attı bende fotosunu çektim .bunun için darp raporu alabilirmiyim.sonra özür diledi affettim ama eşim yine düzelmedi üstelik fazla sayıda yalanını yakaladım Şimdi kendisine bonama dilekçesi ver dedim tamam dedi (onun işi daha müsait olduğu için kendisi veriyor) anlaşmalı boşanmaya yanaşmıyor belli ki çekilmeli olacak.şimdi bizim 10 ay önce aldığımız evimiz var krediyi ben çektim ve bu güne kadar ki tüm ödemeleri ben yaptım zaten eşim yapamaz çünkü maaşı yasal olarak 650 tl görünüyor.bu şekilde ev için tamamını talep edebilirmiyim sonuçta bugüne kadar 12,500 lira ödeme yaptım yada bana bu tutarı ödemesini veya yarısını ödemesini ancak ozaman ortak olarak kabul edebileceğimi söyleyebilirmiyim. Birde ailemden 10,000 tl borç almıştık bunuda şahitlerle ispatlasam bir işe yararmı 650 lira maaşla eşimden manevi tazminat ve çocuk için nafaka talep edebilirmiyim.
brde eklemek istediğim bişey daha var.
ben nişanlı iken ev almıştım eşimde bir miktar para koydu sonuçta evlenmeden önce alındığı için ev tamamiyle benimdi.
evlendikten sonra bu evi satıp şimdiki evi aldık bunun bir yararı olur mu .bununla ilgili evin tamiyle ile ilgili hak talep edebilirmiyim.
cevabınız için şimdiden taşekkürler,
--------------------------------------------------------------------------------