Avukat arkadaşlar bakabilir mi (KK borcu)

babyblueforever

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
11 Mart 2019
65
18
18
2018 Agustos ayinda yatirmam gereken 130 TLyi yatirmamisim ve bu borc avukata verilmis.
Bu surecte benim ne yapmam gerekiyor? Taksitlendirme yapilabilir mi? Avukatlik ucreti olarak ne kadar istenir? Calismiyorum ve ailemin durumdan haberi yok.
Bir yol gosterir misiniz lütfen

Surec ayni mi olur bilmiyorum ama benim de eski telefon hattimi kapattiktan neredeyse bir yil sonra yeni hattima bir mesaj gelmisti. Eski hattiniza ait borcunuz odenmedigi icin avukata verilmistir gibi birseydi yanilmiyorsam. Benim hic haberim yoktu o borctan. Odedim ve kapandi olay. Siz de bankayi arayip musteri hizmetleriyle konusun isterseniz.

Merhaba konu ile ilgili bir fikrim yok, yeni üyeyim. Foruma üye olmak ücretli mi? Tam olarak ne borcu anlamadım. Bilgilendirirseniz ona göre üyelik iptali isteyeceğim. Teşekkürler.
Kredi karti demek istemis konu sahibi. Burayla alakasi yok ;)

Merhaba konu ile ilgili bir fikrim yok, yeni üyeyim. Foruma üye olmak ücretli mi? Tam olarak ne borcu anlamadım. Bilgilendirirseniz ona göre üyelik iptali isteyeceğim. Teşekkürler.
Kredi karti demek istemistim, basligi duzenleyemeyince böyle kaldi :)

Avukata gittiyse banka hicbirsey yapamaz
Banka zaten sizi daha onceden aramis olmali borcunuz var diye
Avukata devredilen borcun muhatabi banka drgil
Avukati arayin onlarla gorusun

2018 Agustos ayinda yatirmam gereken 130 TLyi yatirmamisim ve bu borc avukata verilmis.
Bu surecte benim ne yapmam gerekiyor? Taksitlendirme yapilabilir mi? Avukatlik ucreti olarak ne kadar istenir? Calismiyorum ve ailemin durumdan haberi yok.
Bir yol gosterir misiniz lütfen
Benim öğrencilik döneminde kapattığım bir hattım vardı ben son faturayı ödedim sanmıştım ama bir fatura daha varmış. Yaklaşık 2 yıl sonra avukatlık bürosundan arandım. Durumu anlattılar söyledikleri doğru göründü. Eğer gün içinde ödememi yaparsam dosya açılmayacağını avukatlık ücreti olmayacağını söylediler. Doğru mu yanlış mı bilmiyorum ama ben yatırdım ve dosya masrafı ödemedim. Size avukatlık bürosu bilgilendirme yapmadı mı?

Avukata gittiyse banka hicbirsey yapamaz
Banka zaten sizi daha onceden aramis olmali borcunuz var diye
Avukata devredilen borcun muhatabi banka drgil
Avukati arayin onlarla gorusun

Zaten arayacagim da
On bilgi almak istedim ne yapılabilir, avukatla nasil bir gorusme yaparsam yararima olur gibisinden.

Moralimin bozuk olduğu bi zamanda ilaç gibi geldiniz valla😄☺️

Benim öğrencilik döneminde kapattığım bir hattım vardı ben son faturayı ödedim sanmıştım ama bir fatura daha varmış. Yaklaşık 2 yıl sonra avukatlık bürosundan arandım. Durumu anlattılar söyledikleri doğru göründü. Eğer gün içinde ödememi yaparsam dosya açılmayacağını avukatlık ücreti olmayacağını söylediler. Doğru mu yanlış mı bilmiyorum ama ben yatırdım ve dosya masrafı ödemedim. Size avukatlık bürosu bilgilendirme yapmadı mı?
Yapamadi desem daha dogru olur :) cunku cok kez numara degistirdim.

Avukatla uğraşacağınıza 130 lirayı 1-2 günde kazanabilirsiniz. Böyle de dolandırıcı gibi oldum, kaç yıldır buradayım kimseyi dolandırmadım valla :KK70:Marketlere stand görevlisi veren ajanslar var. Güvenilir bir tanesini bulup tanıtım işi yapabilirsiniz birkaç gün.
Ben zaten 130 lirayi oderim onda bir sıkıntım yok ki :) Avukat cok isteyecek diye korkuyorum 😐

Back
X