- 12 Nisan 2015
- 12.939
- 50.858
- 798
- 34
- Konu Sahibi Tavuk_suyu_
-
Tesekkurler..Maalesef hiçbir bilgim yok. Konunuz üstte kalsın diye yazdım. İnşallah bir sorun yaşamazsınız da bu devirde kefil olmak cesaret işi...
Kontrol ettirmis esim hakkinda hala yakalama gorunuyor bu dosyadan fakat e devlete bakiyoruz dosya kalkmis. Esim alacakli aradi demis ki "Avukat sadece kismi yakalama kaldirma yapti. Senin yakalaman devam ediyor ." Boyle birsey mumkun mu ?Ayni borç icin 2 kididen odeme alinmaz,yeni bir tahauut varsa onceki ilgili islem sona erer
Avukat misiniz ?Ayni borç icin 2 kididen odeme alinmaz,yeni bir tahauut varsa onceki ilgili islem sona erer
Tesekkurler..Konu üstte dursun bir bilgim yok
Mumkun ama esiniz kefilse ortak borvlu degilse itiraz etsin ,iyi bir avukat bulsun ,Kontrol ettirmis esim hakkinda hala yakalama gorunuyor bu dosyadan fakat e devlete bakiyoruz dosya kalkmis. Esim alacakli aradi demis ki "Avukat sadece kismi yakalama kaldirma yapti. Senin yakalaman devam ediyor ." Boyle birsey mumkun mu ?
Avukat misiniz
Dosya bakan avukat degilim. ,borclar kanusunda egitimim var
Hayir gitmedik. Sadece esimin tc sinden bir tanidigi bakmisti.Merhaba icra dairesine gittinizmi
Fakat e devlette dosya daha onceden vardi suan yok . Esimi arkadasinin babasi borcu ustlendiginden beri dosya gorunmuyor e devlette. Tamamen silinmis.Mumkun ama esiniz kefilse ortak borvlu degilse itiraz etsin ,iyi bir avukat bulsun ,
Bu biraz esas borclu ile alacakli esinizi dolandiriyor gibi
Esinizi dolandirmak istiyorlar e devlette silnimis ise sorun yok bi icra dairesine gitmeli veya iyi bi avukat tutmali eger istanbulda iseniz yardimci olabilirim tanıdığım iyi avukat arkadaşlarımda var.Merhaba sevgili kk kadinlar,
Lutfen konumu tasimayin benim icin cok onemli bir konu.
Avukat arkadaslar daha net bilgiye sahiptir diye boyle bir baslik actim. Hemen konuya giriyorum. Esim bir kac yil once arkadasina kefil olmustu ve taahhut vermislerdi. Sonra arkadasi borcu odeyemedi ve yakalamasi cikti ve yakalandi. Borc ona ait oldugu icin borcu odeyecegine dair abisiyle yeni bir taahhut imzalayip borclu olduklari kisiye kisiye vermisler. Fakat alacakli kisi esime sen de borcunu odeyeceksin senin de imzan var senin yakalamani kaldirmadim diyor. Avukat kismi kaldirma uyguladi diyor. Boyle birsey olma ihtimali var mi ? E devletten bakiyoruz konuyla ilgili dosya kalkmis. Yani avukat iki kisiden birinin yakalamasini kaldirip digerini kaldirmayabilir mi ?
Pazartesi icra dairesine gidip durumu ogrenecegim. Evet dosya silinmis fakat yakalama devam ediyor. Arkadasiniz hangi semtte ?Esinizi dolandirmak istiyorlar e devlette silnimis ise sorun yok bi icra dairesine gitmeli veya iyi bi avukat tutmali eger istanbulda iseniz yardimci olabilirim tanıdığım iyi avukat arkadaşlarımda var.
Dosya yok e devlette fakat yakalama devam ediyor gorunuyor. Evet esimden de para almaya calisiyor galiba alacakli fakat kafami karistiran dosya olmamasina ragmen yakalamanin devam etmesi.Ben avukat değilim ama fikrimi söyleyeceğim. Eğer dosya olsaydı e-devletten kesinlikle görünürdü. Asil boçlu olan arkadaşı olduğu için borç ona aittir. Eşiniz kefil olarak imzaladığı için alacaklı şansını yokluyor koparabilirsem diye sizi korkutmaya çalışıyor. Asıl borçlu bulunamasaydı size de icra gelirdi. Bir daha kefil olmayın kimseye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?