Avukat arkadaslar bakabilir mi acaba ?

Tavuk_suyu_

Nirvana
Pro Üye
Anneler Kulübü
12 Nisan 2015
12.939
50.858
798
34
Merhaba sevgili kk kadinlar,
Lutfen konumu tasimayin benim icin cok onemli bir konu.

Avukat arkadaslar daha net bilgiye sahiptir diye boyle bir baslik actim. Hemen konuya giriyorum. Esim bir kac yil once arkadasina kefil olmustu ve taahhut vermislerdi. Sonra arkadasi borcu odeyemedi ve yakalamasi cikti ve yakalandi. Borc ona ait oldugu icin borcu odeyecegine dair abisiyle yeni bir taahhut imzalayip borclu olduklari kisiye kisiye vermisler. Fakat alacakli kisi esime sen de borcunu odeyeceksin senin de imzan var senin yakalamani kaldirmadim diyor. Avukat kismi kaldirma uyguladi diyor. Boyle birsey olma ihtimali var mi ? E devletten bakiyoruz konuyla ilgili dosya kalkmis. Yani avukat iki kisiden birinin yakalamasini kaldirip digerini kaldirmayabilir mi ?

Maalesef hiçbir bilgim yok. Konunuz üstte kalsın diye yazdım. İnşallah bir sorun yaşamazsınız da bu devirde kefil olmak cesaret işi...

Maalesef hiçbir bilgim yok. Konunuz üstte kalsın diye yazdım. İnşallah bir sorun yaşamazsınız da bu devirde kefil olmak cesaret işi...
Tesekkurler..
Malesef yaklasik bir bucuk yil once olmustu kefillik mevzusu. Gercekten bu devirde kimseye guvenmemek gerekiyor.

Ayni borç icin 2 kididen odeme alinmaz,yeni bir tahauut varsa onceki ilgili islem sona erer

Ayni borç icin 2 kididen odeme alinmaz,yeni bir tahauut varsa onceki ilgili islem sona erer
Kontrol ettirmis esim hakkinda hala yakalama gorunuyor bu dosyadan fakat e devlete bakiyoruz dosya kalkmis. Esim alacakli aradi demis ki "Avukat sadece kismi yakalama kaldirma yapti. Senin yakalaman devam ediyor ." Boyle birsey mumkun mu ?

Kontrol ettirmis esim hakkinda hala yakalama gorunuyor bu dosyadan fakat e devlete bakiyoruz dosya kalkmis. Esim alacakli aradi demis ki "Avukat sadece kismi yakalama kaldirma yapti. Senin yakalaman devam ediyor ." Boyle birsey mumkun mu ?
Mumkun ama esiniz kefilse ortak borvlu degilse itiraz etsin ,iyi bir avukat bulsun ,
Bu biraz esas borclu ile alacakli esinizi dolandiriyor gibi

Mumkun ama esiniz kefilse ortak borvlu degilse itiraz etsin ,iyi bir avukat bulsun ,
Bu biraz esas borclu ile alacakli esinizi dolandiriyor gibi
Fakat e devlette dosya daha onceden vardi suan yok . Esimi arkadasinin babasi borcu ustlendiginden beri dosya gorunmuyor e devlette. Tamamen silinmis.

Esinizi dolandirmak istiyorlar e devlette silnimis ise sorun yok bi icra dairesine gitmeli veya iyi bi avukat tutmali eger istanbulda iseniz yardimci olabilirim tanıdığım iyi avukat arkadaşlarımda var.

Ben avukat değilim ama fikrimi söyleyeceğim. Eğer dosya olsaydı e-devletten kesinlikle görünürdü. Asil boçlu olan arkadaşı olduğu için borç ona aittir. Eşiniz kefil olarak imzaladığı için alacaklı şansını yokluyor koparabilirsem diye sizi korkutmaya çalışıyor. Asıl borçlu bulunamasaydı size de icra gelirdi. Bir daha kefil olmayın kimseye.

P
Esinizi dolandirmak istiyorlar e devlette silnimis ise sorun yok bi icra dairesine gitmeli veya iyi bi avukat tutmali eger istanbulda iseniz yardimci olabilirim tanıdığım iyi avukat arkadaşlarımda var.
Pazartesi icra dairesine gidip durumu ogrenecegim. Evet dosya silinmis fakat yakalama devam ediyor. Arkadasiniz hangi semtte ?

Dosya yok e devlette fakat yakalama devam ediyor gorunuyor. Evet esimden de para almaya calisiyor galiba alacakli fakat kafami karistiran dosya olmamasina ragmen yakalamanin devam etmesi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…