aktara değil doktora git.Saçlarım çok ince telli ve aşırı dökülüyo. Neyse ki dökülen saçların yerine iyi kötü yenileri çıkıyo ama yine de hacimsiz ve çabuk kırılıyo. Bunun için aktara gittim mecit efendinin hacı gürkan saç bakım yağını önerdi. Icinde tatli badem,ısırgan, kayısı çekirdeği, ceviz, çörekotu, defne yaprağı, zeytin yağı vb. yaglar var. Ayrıca aktar bu karışıma bir şişe de yılan yağı ekledi. Haftada 3 kere olmak üzere 3 hafta duzenli kullanmamı söyledi. Şişe yariya indiginde de tekrardan argan yagi takviye edecegim. Dün ilk uygulamami yaptim karışımı sac derime masaj yaparak yedirdim iki saat bekledim ve bitkisel sampuanla yikadim. Ilk kullanimdan belli olmaz ama sanki daha yumusak ve parlak göründü gözüme saçlarım. İnsallah 3 hafta sonunda istedigim sonuca ulasabilirim. Benim size sorum daha önce böyle bi kür uygulayip fayda gören oldu mu ve ekstradan yapmamı onereceginiz baska bi uygulama var mi?
Doktora zaten gittim testlerimi yaptirdim demir eksikligi vardi ilac kullandim normal seviyeye geldi ama dokulme de degisiklik olmadiaktara değil doktora git.
dermotologa gideceksiniz,dökülmem var diyeceksiniz muayene olacaksınız.Doktora zaten gittim testlerimi yaptirdim demir eksikligi vardi ilac kullandim normal seviyeye geldi ama dokulme de degisiklik olmadi
Saçlarım çok ince telli ve aşırı dökülüyo. Neyse ki dökülen saçların yerine iyi kötü yenileri çıkıyo ama yine de hacimsiz ve çabuk kırılıyo. Bunun için aktara gittim mecit efendinin hacı gürkan saç bakım yağını önerdi. Icinde tatli badem,ısırgan, kayısı çekirdeği, ceviz, çörekotu, defne yaprağı, zeytin yağı vb. yaglar var. Ayrıca aktar bu karışıma bir şişe de yılan yağı ekledi. Haftada 3 kere olmak üzere 3 hafta duzenli kullanmamı söyledi. Şişe yariya indiginde de tekrardan argan yagi takviye edecegim. Dün ilk uygulamami yaptim karışımı sac derime masaj yaparak yedirdim iki saat bekledim ve bitkisel sampuanla yikadim. Ilk kullanimdan belli olmaz ama sanki daha yumusak ve parlak göründü gözüme saçlarım. İnsallah 3 hafta sonunda istedigim sonuca ulasabilirim. Benim size sorum daha önce böyle bi kür uygulayip fayda gören oldu mu ve ekstradan yapmamı onereceginiz baska bi uygulama var mi?
Market sampuanlari paraben, slikon vb. maddeler icerdigi icin pek tavsiye etmiyolar. Benim kullanigim sampuan degil bi karisim sonradan bitkisel sampuanla duruluyorum fazladan yaglanma yapmiyo.Elseve'in siyahlı turunculu (arginen) şampuanı cok iyi oneririm hem dokulmeye hemde yipranmaya karsi. Aldigin sampuan cok yaglanma yapar bence ya.
Sarimsagi denemek istiyorum ama kokusundan cekiniyorumVitamin ampullerinide dahil edebilirsiniz bakıma bemiks, bepanthen, evin gibi ama eğer kansızlık, vitamin eksikliği yada hormonlarda bir düzensizlik varsa dıştan yapılan bakımlar fazla etki etmiyor. Birde bu yağ karışımının içine 1-2 diş sarımsak ekleyebilirsiniz ve mümkünse saçınızda daha uzun süreler tutun böylece daha çok etki etmiş olur.
Sarimsagi denemek istiyorum ama kokusundan cekiniyorum
Ne olursa olsun dökülmeye karşı bakım yağını sürekli kullanınca faydası olur, yarıda bırakınca olmaz. Nasıl ki doktor antibiotik verdiğinde dahi bir hafta süre tanıyor, yarıda kesersen olmaz diyor. mesela ben keratin dip bakım yağına başlayacağım, ama kafamda şu var, ilk hafta mucize beklemeyeceğim, çünkü erkek kardeşim de aynısı oldu bunu kullandı saçları dökülür gibi oldu ama bırakmadı şu an sonuclar mukemmel oldu.Selam canım... bende de demir eksikligi var. Ferritin 5 e düşmüş.. 3 aydir ilac kullaniyorum ama fayda etmedi bana hala dokuluyor. Bi ara Tekrar baktircam oglumdan firsat bulamiyorum. Ben dedigin yağları yaptim. Dokulmeye hic bir katkisi olmadi. Aksine daha cok dokuldu. Saclarim ince telli seyrek ve yağlı. Bu sac tipine yagli bakimlar pek gitmiyor. 1 ay kullandim ben. Insallah sen faydasini gorursun