Avsd ,ense kalınlığı alında ödem vs...

• Konu Sahibi Konu Sahibi A S
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

A S

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2025
9
0
1
35
Merhabalar 12 hafatalıkken bebeğime kistik higroma ve hidrops tanısı kondu. Sonrası perinatologlar araştırmalar üzüntüler vs. Şuan 25 haftalık oldum bana asla iyileşmez iyileşdr bile altta yatan farklı hastalıkları çıkar üstelik seninki o gerileyecek iyileşecek türde değil çok ağır dediler vücûdun heryeri ödemli idi ensede kistik higroması vardı ama umudum vardı en son bi doktoa gittm kontrol için 18 haftalıkken umutla belki geçmiştir diye oda cigerlerine baskı yapıyo ödem vs dedi ağladım çok üzüldüm yine artık umudum kalmadı heran kalbi ne zaman durcak diye bekledik çünkü Allahın verdiği canı bizim almaya hakkımız yok. Sonra 20. Haftada perinatolojiye gittiğimde hidropsun tamamen yok olduğunu öğrendim higromada küçülmeye başlamıştı her gittiğim doktor iyileşmez olursa mucize olur diyorlardı şimdi ise tamamen bitti ama 23 ve 25 .haftada ayrı ayrı detaylı oldum kalbinde VSD, burun küçükmüş ama sınırda gibi 5.2 mm alında ödem var dendi down sendromu olur büyük ihtimalle dendi . Boyle benzer şeyler yaşayıpta sağlıklı bebeişleri olan var mı acaba

Back