• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Avrupali Ressamlardan Türkler....

canım çok teşekkürler ben yeni gördüm. emeğine sağlık.
çok beğendim ama modern türk kadının çizmelerini tercih ederdim açıkcası...

Arkadaşlar bu resimlerden herhangi birini goblen tablo olarak görmek isterseniz hazırlayabilirim...(istediğiniz resim ya da fotoğraf için goblen tablo kitleri hazırlıyorum)

yani bu resimler türklerin çok çok eski dönemleri modern halimizide çizsinler bakalım bi çok hoş ama kültürümüzü iyi yansıtmışlar resimlere ben çok beğendim tabloları..

Bizim modern halimiz yabancı ressamlarda merak uyandırmaz sanıyorum.:) Çünkü aynımızdan onlarda da var. Neden buralara kadar zahmet edip model olarak modern Türk kadınını seçsinler ki?:1rolleyes:

O zamanlar Osmanlı kadınlarının şaaşalı hayatları onların ilgisini çekmiş belli. Ne de olsa kendileri o dönemlerde cadı, büyücü dedikleri pe çok kadını idam etmekten çekinmemişler. Belki de Osmanlı'ya hayret ediyorlardı. Bir sürü cadı sarayda toplanmış yan gelip yatıyor aman Allahım demişlerdir belki:))

Ama hepsine bayıldım. Çok teşekkürler. Bir an kendimi o dönemlerde yaşıyor gibi hissettim.

Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı!

Birkaç resimde ben ekledim bu resimler osmanlıyı anlatıyor.thanx

Back