Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
gittiğiniz ve memnun kaldığınız nereleri var ? arayıs içindeyim şu an ethica hastanesi ya da lazerline diye aklımda iki seçenek var ama güvenemiyorum hiç bir bilgim yok maalesef
ben özel acıbadem kliniğini biliyorum yüüzüm için gitcektim ama tırstım nasıl oluyo bilmiyorum tüyler hemen gidiyo mu yoksa durup kendileri mi düşüyo sonra yeni çıkanlar kalın mı çıkıyo jilet vurmak gerekiyo mu :18:
ben özel acıbadem kliniğini biliyorum yüüzüm için gitcektim ama tırstım nasıl oluyo bilmiyorum tüyler hemen gidiyo mu yoksa durup kendileri mi düşüyo sonra yeni çıkanlar kalın mı çıkıyo jilet vurmak gerekiyo mu :18: