avrupa yakasında kokteyl düğün mekanı önerileriniz

two_che

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2011
209
10
merhaba arkadaşlar avrupa yakasında 5-7 bin arası kokteyl düğün mekanı arıyorum kişi sayım 150 tarihte 1 ekim yardıma ihtiyacım var kafam çok karıştı gönül davet bakırköy var bulduğum beano davet bakırköy var yine. nirvana duğun salonu var sizden de yorum istiyorum bildiğiniz gittiğiniz mekanlar hakkında böyle büyük cafe tarzı yerlerde olabilir fikirlerinize ihtiyacım var

Merhaba,
ortalama kokteyl fiyatları bu tür organizasyonlarda 35 - 70 arası yemek yoksa, 1 kişi için söylediğiniz fiyatlara çok fazla yerde yapabilirsiniz. özellikle kişi sayısı az 0lduğu için ve zaman da var yer bulma problemi yok gibi. düğün salonu yerine daha şık bir otel salonu veya iyi bir rest. daha iyi zaman geçirmenize yardımcı 0lur. otel fiyatlarında ortalama 1 kişi alkolsüz 50 55 tl gibi bulabilirsiniz. istediğiniz bölgeyi belirtirseniz yardımcı 0lmaya çalıçalm. Ayrıca bir firma ile çalışmak isterseniz a'dan z'ye mekan seçimi ses ışık sistemi, dj, fotoğraf, makyöz, süsleme ve daha ihtiyacınız 0labilecek her konuda uygun ve kaliteli fiyatlar gönderebilrm...

semt olarak fatih bakırköy beşiktaş zeytinburnu gibi yerler biraz daha uygun kalıyor bana ama bakmaktan kafam allak bullak oldu biraz şık ve küçük bir mekan arıyorum aslında 500 kişilik yere 150 kişi çok az kalmayalım diye düşünüyorum. aslında sosyal tesislerde bu fiyatlara yemeklide yaptırabilirsin dediler ama onlarda da 150 kişi kabul ediliyomu az mı kalıyo bilmiyorum ne zor işmiş bunlar :KK43:

X