avrupa yakasında hastane ve doktor tavsiyesi istiyorum.

ARTVINLI9876

Evlatlarim sana emanet allahim
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2008
4.212
2.341
merhaba arkadaşlar.ben 6 haftalık hamileyim,kesin olmamakla birlikte ikiz gebeliği(kan tahlilimden olabilir dedi dr.)ilk hamileliğimde çok üzücü olaylar yaşadım.önce dr.sonra hastane konusunda.bu hamileliğimde sağlam güvenilir bir dr.arıyorum.fikirlerinize çok ihtiyacım var.

Canım ne tarafta oturuyorsun. Yakınsa eğer sana Özel Gaziosmanpaşa Hastanesinde Kezban Hanımı önerebilirimm.Ben ona devam ediyorum ve çok memnunum

canım ben şişlide oturuyorum.ilk ikizlere hamileydim 36 haftalık doğum yaptım.dr.doğumuma 1 hafta kala rahatsızlandı ve benim tel.bile çıkmadı hast.bizimle ilgilenmedi doğum yaparız ama bebeklere küvez gerekirse başınızın çaresine bakın küvezler dolu denildi.çok tahlihsizlikler yaşadım ve bebeklerimi kaybettim.şimdi bana değer verecek ve ilgilenecek yarı yolda bırakmayacak dr.arıyorum.tabiki hast.çok önemli çünkü yavrularımı özel hastanede mikrop kaptıkları için kaybettim.

canım ya gerçekten çok talihsiz olaylar yaşamışsın allah onların ömrünü şimdi ki bebeğine yada bebeklerine wersin. şişli türkiye gazetesi hastanesi iyi doğum konusunda mehtap yada ayşe hn.ı öneriyorlar, mecidiyeköy çewre hastanesinde arkadaşım doğum yaptı 7 ay önce abdülkadir beye gidiyordu kontrollerinde we çok mmenun kaldı özel oda weriyorlar, özel ebe falan ilgi çok iyiymiş yani doğumdan sonra dr arayıp ilgileniyormuş. bu iki hastaneyi önerebilirim sana..

merhaba,

çok geçmiş olsun, bu hamileliğinizde her şeyin olumlu geçmesini ve kucağınıza hayırlı ve sağlıklı evlatlar almanızı dilerim.

36 hafta ikiz bebekler için çokta erken doğum sayılmaz, niçin küvöz ihtiyacı doğdu, ve hangi hastanede mikrop kaptılar acaba, başkaları da böyle durumlarla karşılaşmasın diye soruyorum.

saolasın canım rabbim cümlemize nasip etsin.ben ilk hamileliğimde ilk 20 haftalık olana kadar türkiye hast.nihal çakır dı dr.ona gittim kontrollere ama 20 haftadan sonra kendime başka dr. ve hast.aramak zorunda kaldım.nihal hn.hiç memnun kalmadım her kontrolümde ne sorularıma cevap alabildim nede bebeklerimin kilosu boyu hakkında bilgi alabildim.bir şikayetim olsa kendisi olur normal sen ikiz gebesin deyip sorularımı kesiyordu.birde hast.çok pahalı geldi,testler istiyordu 300 tl.hastaneden çıkıyorduk,acile gidiyorduk serum vs.2 saat için 120 tl.kısacası bizim bütçemizi çok zorladı.dr.memnun olamayınca hast.vazgeçtik.yani canım türkiye hast.hiç iyi anım olmadı,tekrar gitmeyi düşünmüyorum.ama soruma cevap verdiğin ve yardıomcı olduğun için çok teşekkür opuyorumnanaktan.canım çevre hast.düşünücem hatta arayıp şartlarını öğreneceğim,bizim ikiz olursa ücretide çok önemli doğum neysede küvez gerekirse altından kalkamayız.

arkadaşım dıragosta güven tıp merkezi BÜLENT KARS
Ayrıca kartal araştırmada da görevli ben memnun kaldım tedavim için hamile değilim tavsiye ederim canım ben öyle her dr beyenip memnun kalmam

Çok üzücü bi durum ben de 8 haftalıkken kürtaj olmak zorunda kalmıştım çok üzücüydü ki sizin yaşadıklarınızı tahmin bile demiyorum.Hele ki sağlıkla giden hamilelik doktor veya hastane yüzünden kötü sonlanıyosa çok daha acıdır heralde.Allah'ın takdiri sonuçta.
Bütçeniz konusunda sıkıntınız var anlaşılan ama şunu söylemeden geçemeyeceğim Amerikan Hastanesi Türkiye'nin en iyi yenidoğan yoğun bakım ünitesine sahip hastanesiymiş.Hastaneyi hiç sevmem ama eğer olur da yarın öbür gün Allah korusun ihtiyacınız olursa aklınızda olsun.Bizim bi tanıdığın 6,5 aylık doğan ikizlerini yaşattılar.Çocuklar problemli ama hayattalar.
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin,şimdiki bebeklerinize uzun ömürler versin inşallah.

canım benim ben tedavi ile hamile kalabiliyorum.ben tedavilerimi memorial tüp bebek bölümünde yaptırıyorum.oranında yoğun bakımı çok güçlü orayada hiç düşünmeden gidebilirm.ama ekonomik açıdan bizi çok çok zorlar.olurda erken doğum vs gerekirse küvez tek bebek için 2 milyarmış.bizim için çok zor,o nedenle anlaşması olan başka özel hast.arıyorum.yardımın için çok saol canım.

sana şunu söliim o zaman bunu bana doktorum söledi zaten erken doğum gibi bişeyle karşılaşırsan allah korusun kesinlkle özel hastande değil dewlet hastansei tercih etmeliymişiz. özel hataneler fırsattan istifade ederler her zamn kuvözdü tahlildi testti acaip gereksiz şeyler çıkarıyomuş ama tam donanımlı bi dewlet hastanesinde gerekli herşey yapılır bnde öyle düşünüyorum öyle bişeyle karşılaşırsam direkt zeynep kamil yani... çok ta iyi bi hastane bnce ama herşey normal olursa tabiiki konforumu rahatımı dşünür özel hastaneye giderim. we senin 36 haftalık ikizlerin gayet normal bi haftada doğmuşlar nasıl kaybettin anlamadım( umarım aynı şeyleri yaşamazsın

Yaşadıkların için Allah sabır versin. Ben mköy civarında oturuyorum 6 aylık hamileyim ama ben bakırköy ethicaya gidiyorum. Hastanemden ve doktorumdan çok memnundum ama ekonomik sebeplerden ötür şimdi haznedar hospitalium'a gitmeye başlayacağım. Birkaç yıl önce kuzenim orada üçüz doğum gerçekleştirdi. Çok şükür üç bebeğimizde sağlıklı, kocaman oldular. Doğdukları zaman 2 tanesi küvözde kalmıştı. Kuzenim çok tasiye eder hastanesini ki o da riskli bir hamilelik geçirdi. Onun tavsiyesi ile bir diğer amca kızı da geçtiğimiz yıl aynı hastanede doğum yaptı. O da memnun kaldığını söyledi. Şimdi ben şansımı deneyeceğim. Arada biraz mesafe var, ama ulaşım zor olmuyor. Hakkımızda hayırlısı olsun.

meraba bende o hastanenin yakınında dr mun özel muaynehanesine gidiyorum ve drum hospıtalıumla ssk anlaşmalı olduğunu söylemişti ve sadece doğumlara geliyormuş oraya dr umdan çok memnunum bakalım heralde o hastanede doğum yapıcam gibi gözüküyor ama hastaneyle ilgili bi fikrim yok bende orada doğum yapmış birilerinin fikirlerini merak ediyorum nasıl bir hastane acaba ebeleri,hemşireleri falan..

canım bende m.köy civarındayım.benim ikizlerim olacak rabbimin izniyle.dün eşim medikal park bahçelievler şubesine gidip görüşmüş.muayene 20tl miş.küvez ücretsizmiş.ocak 2010 dan sonra tekrar sorun demiş yeni yılda sgk ile anlaşma devam ederse böyle devam edilecek demiş.biz şimdilik medical park hast.gitmeye karar verdik.hayırlısı olsun inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…