• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları avrupa yakasında göz dr arıyorum lütfen yardımcı olun

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

elvankrsu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2010
70
1
96
İstanbul
herkese selam. oğlum 17 aylık ve gözünde hafif kayması var bu yüzden dr a götürdük hemen gözlük vermedi 3 ay mühlet verdi ben bu arada o dr a güvenmedim başka bi dr a daha gittim. oda 3 ay sonra gelin bakaım dedi. ve 3 ayımız doldu gittik dr bize gözlük verdi ama gözünde bir problem olduğunu falan söylemedi sadece kayması olduğunu ve bununla geçiceğini söyledi. neyse ben gözlüğü hmn ertesi günü aldım eşim akşama eve geldiğinde gözlük camını görünce çok şaşırdı çok kalın dedi yani annemin gözleri yakını görmüyor gözlük kullanıyor oğlumun gözlüğü çok güzel gösterdi ona ve bu durum beni çok şaşırtıyo nedir anlayamadım:( ne yapmalıyım içimden o gözlüğü takmak gelmiyor başka bi doktora gitmek istiyorum.bebeğinde böyle bir problem olan var mı? hangi dr a güvenmeliyim?

Canım benim tavsiyem üniversite hastanesi. ÇAPA'ya gidebilirsin alanında çok iyi doktorlar var.

herkese selam. oğlum 17 aylık ve gözünde hafif kayması var bu yüzden dr a götürdük hemen gözlük vermedi 3 ay mühlet verdi ben bu arada o dr a güvenmedim başka bi dr a daha gittim. oda 3 ay sonra gelin bakaım dedi. ve 3 ayımız doldu gittik dr bize gözlük verdi ama gözünde bir problem olduğunu falan söylemedi sadece kayması olduğunu ve bununla geçiceğini söyledi. neyse ben gözlüğü hmn ertesi günü aldım eşim akşama eve geldiğinde gözlük camını görünce çok şaşırdı çok kalın dedi yani annemin gözleri yakını görmüyor gözlük kullanıyor oğlumun gözlüğü çok güzel gösterdi ona ve bu durum beni çok şaşırtıyo nedir anlayamadım:( ne yapmalıyım içimden o gözlüğü takmak gelmiyor başka bi doktora gitmek istiyorum.bebeğinde böyle bir problem olan var mı? hangi dr a güvenmeliyim?

Canım ben dünya göz hastanesine götürdüm ataköy sahil yolunda..
Benim oğlumdada kayma olduğunu düşünüyordum,meğer göz yapısından kaynaklanıyormuş..İki göz arası açıklığı neden oluyormuş..
Ayrıca sen 1 yaş kontrolünde göz doktoruna götürmemiş miydin? onda ne dediler.
İçine sinmiyorsa başka dr.a götür tabii..
Geçmiş olsun...

teşekkür ederim.dünya göz hastanesine götürmedim aklımda orası var zaten.bende 1 yaşından sonra götürdüm ilk önce dr size söylediği gibi göz yapısından dedi ama test falan yapınca ortaya çıktı görünürde pek bişey belli olmuyo biz kndimiz şüphelenip götürdük zaten. rabbim bütün çocuklara şifa versin inş. söz konusu çocuk olunca insan çok düşünüyor ne yapıcağını:(

Amin canım,bende biraz zaman geçtikten sonra tekrar götürmek istiyorum..Çünkü benim şehlalığım vardı,küçüklüğümde bayağı belli oluyordu..şimdi yok çok şükür,nadir bakışlarımda oluyormuş bazen..Gözlük yazmışlar eskiden bana ama ben kullanmamışım,iyi ki kullanmamışım,belki daha çok bozulabilirdi...
Götürdükten sonra bizede haber ver olurmu? inaşşalh önemli bir şey değildir..

aslında banada kullanma gözlük kendi kendine geçer diyolar, daha çok bozulur diye korkuyorum bende yaa. off o kadar çok kafam karışık ki bu konuda ne yapıcağımı bilmiyorum! kullansam bi dert kullanmasam bi dert:( neyse şu iki ayı bi bekliyimde olmazsa ondan sonra götürürm:(

Back