• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Avrupa Yakasın'da ev işlerine yardımcı arıyorum..

alpan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2011
64
0
86
İstanbul
merhaba;

boğaziçi üniversitesine yakın yerde oturuyorum,ayda 1 ya da 2 kere ev temizliği için birisini arıyorum.ilgilenen arkadaşlar mesajla iletişim bilgilerini bırakabilirlerse sevinirim.
**100 mesajımı doldurmadığım için özel mesaj gönderimi yapamıyorum.

merhaba;

boğaziçi üniversitesine yakın yerde oturuyorum,ayda 1 ya da 2 kere ev temizliği için birisini arıyorum.ilgilenen arkadaşlar mesajla iletişim bilgilerini bırakabilirlerse sevinirim.

merhaba ben gelebılırım. referansda verebılırım.. forumdan gıttıgım yerlerde var.

merhaba ben gelebılırım. referansda verebılırım.. forumdan gıttıgım yerlerde var.

deniz 32 merhaba,

çalışma şekliniz ve ücretinizle ilgili sizi akşam arayabilirim.iletişim bilgilerinizi özel mesajla bildirmeniz mümkün müdür.özel mesaj hakkım olmadığı için gönderim yapamıyorum.

deniz 32 merhaba,

çalışma şekliniz ve ücretinizle ilgili sizi akşam arayabilirim.iletişim bilgilerinizi özel mesajla bildirmeniz mümkün müdür.özel mesaj hakkım olmadığı için gönderim yapamıyorum.

benimde msj hakkım yok, ama forumdan gıttım özlem hanıma ulasıyım sıze ıletısım bılgımı verebılır sanırım.

merhaba;

slm ilgileniyorum referanslı titizim

Son düzenleyen: Moderatör:
Back