Arkadaşlar avrupa yakasında yenidoğan bakım ünitesi çok güvenilir olan bildiğiniz hastaneler hangileri doğum erken gerçekleşebilir bebeklerimiz prematüre doğacak lütfen yardımcı olun. Sigorta anlaşmalı olanlar hangileri bilmiyorum
amniyon sıvısının azalması sebebiyle önümüzdeki bir kaç hafta içinde doğum olucak .Şu an 28. haftadayız. Bildiğiniz hastaneleri paylaşın lütfen mesela bakırköydeki hizmet hastanesini de önerenler oldu ama hakkında hiçbir şey bilmiyoruz yardımlarınızı bekliyorum
amniyon sıvısının azalması sebebiyle önümüzdeki bir kaç hafta içinde doğum olucak .Şu an 28. haftadayız. Bildiğiniz hastaneleri paylaşın lütfen mesela bakırköydeki hizmet hastanesini de önerenler oldu ama hakkında hiçbir şey bilmiyoruz yardımlarınızı bekliyorum
canım avrupa yakasında bilmiyorun anadolu yakasında medipol çok çok iyiymiş 500 gram bebeği yaşattık dediler ama şimdiden konuş pek başka hastane hastası kabul etmiyorlarmş:)) neden azaldı suyun benim de azalmıştı düzeldi...
kese patlamış sebebini enfeksiyona bağlamışlar şuan için tedavi görüyor ama yakın zamanda doğum gerçekleşicek bu arada ben değil gelinimz ve yeğenim için yazıyorum. Avrupa yakasında olmasını tercih ediyoruz çünkü her gün bebekler için karşıya gitmek zor olucak ameliyatlı haliyle bir aydan daha fazla kalacakları düşünülürse anne için zor olur cevap için teşekkür ederim