• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Premature Bebekler Avrupa yakasında en iyi Yenidoğan Yoğun Bakım Ünitesi olan hastaneler Hangileri acil

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

aster

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Mart 2011
229
0
116
Diğer
Arkadaşlar avrupa yakasında yenidoğan bakım ünitesi çok güvenilir olan bildiğiniz hastaneler hangileri doğum erken gerçekleşebilir bebeklerimiz prematüre doğacak lütfen yardımcı olun. Sigorta anlaşmalı olanlar hangileri bilmiyorum

Benim beklenmedik ani dogumum oldu.Ama gittigim hastahanenin yenidogan bakım ünitesi vardı sıkıntı yasamadık.Beebeğimiz 18 gün küvezde kaldı hergün ziyaretine giderken öğrendikki cerrahpaşa bile bizim hastahaneye gönderiyormuş bebekleri.Sigorta karsılıyor bakımlarını hiçbir ücrette ödemedik çıkış yaptgımız zaman.Esenler Hayat Hastahanesi değerlendirebilirsin.Kaç haftalık dogacak bebeğiniz???

amniyon sıvısının azalması sebebiyle önümüzdeki bir kaç hafta içinde doğum olucak .Şu an 28. haftadayız. Bildiğiniz hastaneleri paylaşın lütfen mesela bakırköydeki hizmet hastanesini de önerenler oldu ama hakkında hiçbir şey bilmiyoruz yardımlarınızı bekliyorum

arkadaşlar sigorta anlaşmalı yeni doğan yoğun bakımı iyi olan güvenilir hastaneleri yazın lütfen

amniyon sıvısının azalması sebebiyle önümüzdeki bir kaç hafta içinde doğum olucak .Şu an 28. haftadayız. Bildiğiniz hastaneleri paylaşın lütfen mesela bakırköydeki hizmet hastanesini de önerenler oldu ama hakkında hiçbir şey bilmiyoruz yardımlarınızı bekliyorum

canım avrupa yakasında bilmiyorun anadolu yakasında medipol çok çok iyiymiş 500 gram bebeği yaşattık dediler ama şimdiden konuş pek başka hastane hastası kabul etmiyorlarmş:)) neden azaldı suyun benim de azalmıştı düzeldi...

kese patlamış sebebini enfeksiyona bağlamışlar şuan için tedavi görüyor ama yakın zamanda doğum gerçekleşicek bu arada ben değil gelinimz ve yeğenim için yazıyorum. Avrupa yakasında olmasını tercih ediyoruz çünkü her gün bebekler için karşıya gitmek zor olucak ameliyatlı haliyle bir aydan daha fazla kalacakları düşünülürse anne için zor olur cevap için teşekkür ederim

Back