• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Avrupa Yakasinda doktor ve hastane onerilerimizi,tecrubelerimizi paylasalim ☺

E herkes kendi bölgesinde araştırma yapıyor malum :) sizin o tarafları hiç bilmiyorum açıkçası.. Soruşturmanız Lazım hiç yoktan telefonla arayıp sorun gidemiyorsanız...

İstinye devlet hastanesine bakabilirsiniz mesela.. Özelleri pek bilmiyorum o civarda daha Pahalı olabilir..

ama bahsettiğiniz yerler bana 30 km mesafede. Yolda doğurmamak için soruyorum Sarıyer'de falan :)
:) en iyisi en yakini ama bende yakinimda icime sinen bi hastane bulamadim biraz uzak bi hastaneye debam edicem simdilik ama normal dogum icin bile gun veriyolar artik bebisler aceleci olmazsa tabi ☺☺

Esenyurtta özel esencan hastanesi hangi bölüm olursa olsun hangi doktor olursa olsun çok güzel çok iyiler o kadar gzel muayene ediyorlardı sanki uzun zamandır gittiğim benim belirli doktorun dersiniz fiyatlarda çok uygun muayene SSK olmadan 85tl ssklı 40 TL tavsiye ederim ;)

Evet canım :)) normal doğumda çocuk bilir geleceği zamanı :))) ben ihtimal vermiyorum tesadüfi tarih dışında doktorun bunu söylemesini :)

Evet canım :)) normal doğumda çocuk bilir geleceği zamanı :))) ben ihtimal vermiyorum tesadüfi tarih dışında doktorun bunu söylemesini :)
Ya doktorlarda tam 40. Haftayi soyluyo..yengem 1 hafta once dogum yapti soyledikleri gunde belirtiler başladi sanci falan ertesi gun dogum yapti yani son haftalarda kontroller sıklaşiyi ya bebegin nerde olduguna doguma ne kadar kaldigina bakiyolar ☺

E takipteyken anlaşılır tabi canım :) annede hissediyormuş zaten Bebeğin aşağı inişini vs..

Back
X