Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Avrupa Yakasinda doktor ve hastane onerilerimizi,tecrubelerimizi paylasalim ☺
E herkes kendi bölgesinde araştırma yapıyor malum :) sizin o tarafları hiç bilmiyorum açıkçası.. Soruşturmanız Lazım hiç yoktan telefonla arayıp sorun gidemiyorsanız...
:) en iyisi en yakini ama bende yakinimda icime sinen bi hastane bulamadim biraz uzak bi hastaneye debam edicem simdilik ama normal dogum icin bile gun veriyolar artik bebisler aceleci olmazsa tabi ☺☺
Esenyurtta özel esencan hastanesi hangi bölüm olursa olsun hangi doktor olursa olsun çok güzel çok iyiler o kadar gzel muayene ediyorlardı sanki uzun zamandır gittiğim benim belirli doktorun dersiniz fiyatlarda çok uygun muayene SSK olmadan 85tl ssklı 40 TL tavsiye ederim
Ya doktorlarda tam 40. Haftayi soyluyo..yengem 1 hafta once dogum yapti soyledikleri gunde belirtiler başladi sanci falan ertesi gun dogum yapti yani son haftalarda kontroller sıklaşiyi ya bebegin nerde olduguna doguma ne kadar kaldigina bakiyolar ☺