Avrupa yakası tüp bebek doktor önerisi

ximix

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2020
155
60
28
33
Merhaba arkadaşlar Avrupa yakasında tüp bebek doktor önerilerinize ihtiyacım var. Bahçeçi tüp bebek merkezini düşünüyordum fakat çok yoğun bir yer olduğu için doktorla görüşmelerin çok kısa sürdüğü sorularınıza cevap alamamakla ilgili şikayetler okudum. Daha önce yaşadığınız olumlu olumsuz deneyimlerinizi paylaşıp doktor bulabilmem konusunda yardımcı olursanız çok sevinirim

Ben anadolu yakasi bahceci umuta gidiyorum doktorla gorusmeler kısa oluyo evet ama sistemli bi calisma var bahcecide kesinlikle oneririm asistanlara watsapdan surekli ulasabiliyorum asistanimiza ve bashemsireye sormak istedigim herseyi soruyorum bayram gunu bile sorularima cevap verdiler catlatma ignemi bayram gecesi olmusdum bayramdada toplamam oldu o kadar ilgililer ki

Peki gereksiz testler vs isteniyor mu yoksa sadece gerçekten gerekli olan testleri mi istiyorlar ilaçlar hariç ne kadar istiyorlar bir de

Peki gereksiz testler vs isteniyor mu yoksa sadece gerçekten gerekli olan testleri mi istiyorlar ilaçlar hariç ne kadar istiyorlar bir de
Ben 17.500 yaptirdim tup bebegi gereksiz hic bi test istenmiyor. Hsg muhakkak istiyor heryer ister onu zaten benim doktorum cem celik hoca cok memnunum ben transfer surecine gecicez benim 13 senedir büyümeyen yumurtalarim büyüdü toplandi Allah onlardan razi olsun umudumu kaybetmisdim umut oldu bana bahceci umut tup bebek

Merhaba bende bahçeci Anadolu'ya gitmeyi düşünüyorum. Benimde tüplerim kapalı. Devlet hastanesine gittim oradaki doktorlar yumurtalarımın gelişimlerini rezervini iyi olduğunu söylediler. Hormon testlerinde herhangi bir sıkıntı çıkmadı adet düzenim iyi durumda rahim duvarı kalınlığında iyi sadece tüplerim kapalı olduğu için gebe kalamıyorum...
Öncelikle hasta olmadığım için 3 yıl kuralına uyumam gerekiyor. Biz de özelde yaptırmayı düşünüyoruz. Açıkçası bütün testlerimi yaptırmış durumdayım HSG dahil.. fiyat araştırması yapıyoruz. Acaba toplamda ne kadar tutuyor. Biz ortalama 50-60.000 TL civarında tutar diye düşündük.. umarım yanılmışızdır

Benim toplamda bi 50 bin gitti ama ben ameliyat falan oldum tup bebek 17.500 ilaclarla falan 25 30 gitmistir

Ali osman koyuncuoğlu kesınlıkle tavsıye ederım.ben Ankara bahcecıde Tedavı oldum hıc memnun kalmadım ıstanbukdakı nasıl bılmıyorum ama aşırı paracı oldukları kesın

Ali osman koyuncuoğlu kesınlıkle tavsıye ederım.ben Ankara bahcecıde Tedavı oldum hıc memnun kalmadım ıstanbukdakı nasıl bılmıyorum ama aşırı paracı oldukları kesın
canım, kendısı raporlu tup bebek yapıyıomu acaba ?
bırde ıslemler hangı hastanede ılerlıyor?
fıyatlar nasıl bılıyor musun ?

Rapor
canım, kendısı raporlu tup bebek yapıyıomu acaba ?
bırde ıslemler hangı hastanede ılerlıyor?
fıyatlar nasıl bılıyor musun ?
raporlu bakıyomu hıc bılmıyorum merkezı ögrenıp bılgı alabılırsınız.işlemlerı bahcelıevler memorıalde yapıyo canım aynı sekılde labaratuar olarak da orayı kullanıyor doktor bey .ben Mayıs ayında yaptırmıştım tup bebek o zaman 14.500 cıvarında ödeme yaptık bıde embrıyo dondurmaya para verdık onun dışında bı para ödemedik.Doktor bey gerçekten hastanın cebını dusunuyo asla gereksız bısey yapmıyo yaptırmıyor.Bahcecıdekı denememız bır yıl onceydı oraya çok çok daha fazla paramız gıttı malesef.Rahım dınlendırmeye falan ücret ödemiyorsunuz burda

Bahçelievlerde Ali Osman Koyucuoğlu.ben çok memnunum2.denememde pozitifi gördüm.14 haftalık hamileyim şu an.internetten yorumlara bakın isterseniz.1 tane bile memnun olmayan kişi yok. ben ilk görüşmeye gittiğimde çok içime sindi ve orda başladım.ticaret olarak görmüyo bu işi. gereksiz hiç bir masraf yaptırtmıyo

Bende koç üniversitesi Hastanesi'nde tedavi görüyorum ama.kafamm karışık ya

Bende koç üniversitesi Hastanesi'nde tedavi görüyorum ama.kafamm karışık ya
Anladım bılmıyorım orayı ben Konya’dan gelıyorum alı hocaya.bekarlıgımdan berı doktor doktor gezıyorum bende en sonunda doğru doktora denk geldıgımj dusunuyorum.en azından bı on görüşmeye gıdebılırsınız ıcınıze sınmezse devam etmezsınız

Ne güzel canım ,maşallah darısı bizlere olsun

Bende bahçeci umut prof ebru özturkte tedavi gördüm cok şükür hamileyim. Genek olarak bahceciden memnun kaldim
Fulyadaki merkezleride ayni sekilde cok basarili diye biliyorum insallah guzel haberler nasip eder allah

Kımyasal oldu canım dondurulmuşlar var onlarla deneyecez amın hepımıze nasıp etsın Rabbım
İnşallah bu sefer sağlıkla gelsin
Benimde geçen bir kimyasalım oldu.bu sene de doğal yoldan hamile kaldım dış gebelik oldu

İnşallah bu sefer sağlıkla gelsin
Benimde geçen bir kimyasalım oldu.bu sene de doğal yoldan hamile kaldım dış gebelik oldu
Rabbım en kısa zamanda nasıp etsın ısteyen herkese benım de 2 tup bebek te kımyasal oldu saglıklı embrıyoya denk gelemedik bakalım bundan sonra zaman neyı gösterecek

Rabbım en kısa zamanda nasıp etsın ısteyen herkese benım de 2 tup bebek te kımyasal oldu saglıklı embrıyoya denk gelemedik bakalım bundan sonra zaman neyı gösterecek
İnşallah hayırlısı ile bu sefer nasip olaun canım.
Kaç dondurulmuş embriyon var?
Kaç tane yumurta toplanmıştı

İnşallah hayırlısı ile bu sefer nasip olaun canım.
Kaç dondurulmuş embriyon var?
Kaç tane yumurta toplanmıştı
Benım 1. Denemede 15 yumurta toplanmıştı ama kalıtelı embrıyom olmadı sayılır 6. Gune orta kalıte bı tane kaldı sadece o da kımyasal oldu.Ali hoca da 7 yumurtam toplandı ama 5. Gune 4 tane birincı kalıte embrıyom oldu gerıye 3 tane kaldı bu 3. Denemem oldugu ıcın 2 embrıyo tramsferı olacak bakalım hakkımızda hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…